Emma Bunton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emma Bunton
(Emma Lee Bunton)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.1. 1976 - 17:52h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka

Emma Bunton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (C)
Datum narození a čas (místní čas):
21.1.1976 - 17:52  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.1.1976 - 17:52  
GB, Londýn:
51°36' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emma Bunton 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Emma Bunton
datum narození 21.1.1976
(zpěvačka, textařka, herečka, instagram)

Emma Bunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Absolutely Fabulous: The Movie
(2015) - Cómo sobrevivir a una despedida
(2012) - Sunday Brunch
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2008) - Celebrity Juice
(2007) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
(2005) - Pyaar Mein Twist
(2005) - Chocolate
(2004) - The X Factor
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Strictly Come Dancing: It Takes Two
(2004) - Strictly Come Dancing
(2004) - Fashion News Live
(2002) - American Idol
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2002) - Bubblegum Babylon
(2002) - Bowling for Columbine
(2002) - Smile (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Zoolander
(2000) - GPTV
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(1999) - Loose Women
(1998) - Spice Girls: Viva Forever (hudební videoklip)
(1998) - Spice Girls: Stop (hudební videoklip)
(1998) - Spice Girls: Goodbye (hudební videoklip)
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - CD:UK
(1998) - Spice Girls in Concert: Wild!
(1998) - Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
(1998) - Spice Girls - puoli tuntia pikasilmänruokaa
(1997) - Spice Girls: Who Do You Think You Are (hudební videoklip)
(1997) - Spice Girls: Spice Up Your Life (hudební videoklip)
(1997) - The View
(1997) - Comic Relief
(1997) - An Audience with the Spice Girls
(1997) - An Audience with Elton John
(1997) - Spice Girls: Too Much Is Never Enough
(1997) - Spice Girls: Live in Istanbul (koncert)
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Spice World
(1996) - Spice Girls: 2 Become 1 (hudební videoklip)
(1996) - Spice Girls: Wannabe (hudební videoklip)
(1996) - Spice Girls: Say You'll Be There (hudební videoklip)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Ruby Wax Meets... (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1993) - Thatcherworld
(1993) - Hrát králem (TV seriál)
(1988) - This Morning
(1985) - Neighbours (TV seriál)
(1985) - EastEnders (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1980) - Children in Need
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
Emma Bunton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.1.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emma Bunton 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emma Bunton - zpěvačka, textařka, herečka

se narodila 21.1.1976 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emma Bunton

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Emma Bunton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°49’
6
 
LunaLuna:
Váhy
1°36’
3
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°12’
6
R
VenušeVenuše:
Střelec
24°29’
5
 
MarsMars:
Blíženci
14°44’
11
 
JupiterJupiter:
Beran
17°40’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
29°24’
12
R
UranUran:
Štír
6°57’
4
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°10’
5
 
PlutoPluto:
Váhy
11°41’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°10’
4
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°09’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
23°43’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
15°49’
5
Domy:
Lev
16°36’
Vodnář
16°36’
2:
Panna
4°36’
8:
Ryby
4°36’
3:
Panna
28°12’
9:
Ryby
28°12’
Štír
0°09’
Býk
0°09’
5:
Střelec
9°53’
Blíženci
9°53’
6:
Kozoroh
17°23’
Rak
17°23’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
23°23’
11
Slun./Luna:
Střelec
1°13’
4


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »