Emma Watson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emma Watson
(Emma Charlotte Duerre Watson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.4. 1990 - 18:00h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
29 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Emma Watson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Liefeld (B)
Datum narození a čas (místní čas):
15.4.1990 - 18:00  (CEST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.4.1990 - 16:00  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emma Watson 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Emma Watson
datum narození 15.4.1990
(herečka, modelka, instagram)

Emma Watson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Kráska a zvíře
(2016) - The Circle
(2016) - Queen of the Tearling
(2015) - Regression
(2015) - Kolonie
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Harry Potter: The Making of Diagon Alley
(2014) - Noe
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - Bling Ring: Jako VIPky
(2013) - Apokalypsa v Hollywoodu
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Charlieho malá tajemství
(2011) - 2011 MTV Movie Awards
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - The Jonathan Ross Show
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Můj týden s Marilyn
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Daybreak
(2010) - Big Movie Premiere: Harry Potter & the Deathly Hallows Pt. 1
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - Příběh o Zoufálkovi
(2007) - Xposé
(2007) - The Hidden Secrets of Harry Potter
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2007) - Baletní střevíčky
(2006) - Space Top 10 Countdown (TV seriál)
(2006) - Reflections on the Fourth Film
(2006) - Smosh (TV seriál)
(2006) - The Children's Party at the Palace
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - 'Harry Potter': Behind the Magic
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - The X Factor
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Head to Shrunken Head
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Interviews with Students
(2002) - The Caroline Rhea Show
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Harry Potter: Behind the Magic
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2000) - GPTV
(1999) - Total Request Live
(1996) - Tigerenten Club
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1994) - Extra
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1991) - Días de cine
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1986) - Oprah show
(1984) - Cinema 3
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Film '72
(1952) - Today
Emma Watson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.4.1990 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emma Watson 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emma Watson - herečka, modelka

se narodila 15.4.1990 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emma Watson

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Emma Watson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
25°25’
8
 
LunaLuna:
Střelec
25°52’
3
 
MerkurMerkur:
Býk
14°37’
8
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°43’
6
 
MarsMars:
Vodnář
26°04’
5
 
JupiterJupiter:
Rak
4°34’
10
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°02’
4
 
UranUran:
Kozoroh
9°35’
4
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
14°34’
4
 
PlutoPluto:
Štír
16°59’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°55’
5
R
Černá LunaLilith:
Štír
18°08’
2
 
CheirónCheirón:
Rak
11°18’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
27°27’
9
Domy:
Panna
27°00’
Ryby
27°00’
2:
Váhy
21°07’
8:
Beran
21°07’
3:
Štír
21°01’
9:
Býk
21°01’
Střelec
26°13’
Blíženci
26°13’
5:
Vodnář
1°44’
Lev
1°44’
6:
Ryby
2°12’
Panna
2°12’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
11°36’
11
Slun./Luna:
Vodnář
25°38’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »