Eva Holubová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Holubová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Eva Holubová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Holubová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Eva Holubová
datum narození v roce *1959
(herečka, instagram)

Eva Holubová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
(2016) - Pustina (TV seriál)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Instalatér z Tuchlovic
(2016) - Anna
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Rudyho má každý rád (TV seriál)
(2014) - 13. komnata Tomáše Vorla
(2014) - Hodinový manžel
(2013) - Sígři ve výslužbě
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Nic není nemožné
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Trampoty
(2011) - Moje místo
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
(2011) - Odcházení
(2011) - Autopohádky
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Dalajlamovo poselství
(2009) - Operace Dunaj
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Taková normální rodinka
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Futuroskop
(2007) - Občan Havel
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2007) - Malé radosti
(2007) - Gympl
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Pakárna (TV seriál)
(2006) - Jak se krotí krokodýli
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 13. komnata Evy Holubové
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Skřítek
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech
(2003) - Film o filmu: Pupendo
(2003) - Společník
(2003) - Pupendo
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Duende
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Z města cesta
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Táňa, Táňa (divadelní záznam)
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Ok – Občan Kraus
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Vohnice a Kiliján
(2001) - Svatá noc
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Skříň
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Kočky
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Strýček Váňa (divadelní záznam)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Dokoláč (TV seriál)
(2000) - Cesta z města
(2000) - Anděl Exit
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pelíšky
(1999) - Hanele
(1999) - Ene bene
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Film o filmu: Čas dluhů
(1998) - Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
(1998) - Za zdí
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Poslední koncert
(1997) - Knoflíkáři
(1997) - Ivanov (divadelní záznam)
(1997) - Dobrá zpráva
(1996) - Kde padají hvězdy (TV seriál)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Bubu a Filip (TV seriál)
(1995) -
(1995) - Mutters Courage
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1994) - Prology
(1994) - Pražská pětka z Vídně do Akropole
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV seriál)
(1994) - Historky od krbu (TV seriál)
(1992) - Čarodějka
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - Obecná škola
(1990) - Kouř
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Příběh '88
(1989) - Kára
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Pražská 5
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Páni Edisoni
(1986) - Dotyk zla
(1985) - Tichá radosť
(1985) - ING.
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Co je vám, doktore?
(1981) - To můj Láďa...
(1981) - Skleněný dům
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní

Eva Holubová - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Eva Holubová - Knihy

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Holubová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Holubová - herečka

se narodila v roce *1959 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Holubová

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Eva Holubová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
16°10’
 
LunaLuna:
Vodnář
23°20’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°08’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°36’
 
MarsMars:
Blíženci
11°47’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°47’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°46’
 
UranUran:
Lev
13°01’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°44’
R
PlutoPluto:
Panna
2°38’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°35’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°13’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°17’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »