ryby

Eva Holubová
(1989): Čas sluhů

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka
Eva Holubová - Film: Čas sluhů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eva Holubová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
(2016) - Pustina (TV seriál)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Instalatér z Tuchlovic
(2016) - Anna
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Rudyho má každý rád (TV seriál)
(2014) - 13. komnata Tomáše Vorla
(2014) - Hodinový manžel
(2013) - Sígři ve výslužbě
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Nic není nemožné
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Trampoty
(2011) - Moje místo
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
(2011) - Odcházení
(2011) - Autopohádky
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Dalajlamovo poselství
(2009) - Operace Dunaj
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Taková normální rodinka
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Futuroskop
(2007) - Občan Havel
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2007) - Malé radosti
(2007) - Gympl
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Pakárna (TV seriál)
(2006) - Jak se krotí krokodýli
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 13. komnata Evy Holubové
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Skřítek
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech
(2003) - Film o filmu: Pupendo
(2003) - Společník
(2003) - Pupendo
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Duende
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Z města cesta
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Táňa, Táňa (divadelní záznam)
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Ok – Občan Kraus
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Vohnice a Kiliján
(2001) - Svatá noc
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Skříň
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Kočky
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Strýček Váňa (divadelní záznam)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Dokoláč (TV seriál)
(2000) - Cesta z města
(2000) - Anděl Exit
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pelíšky
(1999) - Hanele
(1999) - Ene bene
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Film o filmu: Čas dluhů
(1998) - Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
(1998) - Za zdí
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Poslední koncert
(1997) - Knoflíkáři
(1997) - Ivanov (divadelní záznam)
(1997) - Dobrá zpráva
(1996) - Kde padají hvězdy (TV seriál)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Bubu a Filip (TV seriál)
(1995) -
(1995) - Mutters Courage
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1994) - Prology
(1994) - Pražská pětka z Vídně do Akropole
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV seriál)
(1994) - Historky od krbu (TV seriál)
(1992) - Čarodějka
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - Obecná škola
(1990) - Kouř
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Příběh '88
(1989) - Kára
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Pražská 5
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Páni Edisoni
(1986) - Dotyk zla
(1985) - Tichá radosť
(1985) - ING.
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Co je vám, doktore?
(1981) - To můj Láďa...
(1981) - Skleněný dům
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní

Eva Holubová - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čas sluhů":
(*1949) Bolek Polívka

(*1962) Karel Roden

(*1959) Jitka Asterová

(*1925) Lena Birková

(*1963) Ivana Chýlková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1953) Hana Čížková

(*1941) Helga Čočková

(*1935) Miriam Kantorková

(*1944) Věra Křesadlová

(*1926) Zdenka Procházková

(*1916) Jiřina Steimarová

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1930) Petr Haničinec

(*1955) Zdeněk David

(*1954) F. A. Brabec (kameraman)

(*1960) Irena Pavlásková (režisérka)

(*1964) Miroslav Etzler

(*1940) Jan Hraběta

(*1923) Eva Trunečková

(*1941) Jana Vychodilová

(*1951) Libor Žídek

(*1955) Markéta Světlíková

(*1930) Jindřich Bonaventura

(*1944) Miloslav Kopečný

(*1958) Jana Matulová-Šteindlerová

(*1963) Jiří Chlumecký (hudební skladatel)

(*1964) Petr Kellner



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
16°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
23°20’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
3°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
13°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
11°47’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°47’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°46’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Lev
13°01’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
6°44’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
2°38’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°35’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Býk
12°13’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
24°17’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Vivien Leigh
(*1913 - 1967) herečka

Česká republika Karel Václav Rais
(*1859 - 1926) spisovatel

Velká Británie Percy Bysshe Shelley
(*1792 - 1822) romantický básník, spisovatel

Brazílie Rolim Amaro
(*1942 - 2001) pilot, majitel aerolinek

Německo Ernst Baier
(*1905 - 2001) krasobruslař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »