Ewald Balser wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ewald Balser

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1898 - 01:30h
Místo:
Wuppertal
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ewald Balser - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taeger (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1898 - 01:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1898 - 00:30  
DE, Wuppertal:
51°17' s.š., 7°12' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ewald Balser 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ewald Balser
datum narození 5.10.1898
(herec, instagram)

Ewald Balser - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Devátá
(1975) - Viel Lärmen um nichts
(1970) - Triumph des Todes oder Das große Massakerspiel
(1970) - Jedermann
(1970) - Filmgeschichte(n) aus Österreich (TV seriál)
(1968) - Des Meeres und der Liebe Wellen
(1966) - Prinz Friedrich von Homburg
(1964) - Heinrich VI
(1963) - Blick zurück im Film (TV seriál)
(1962) - Leutnant Gustl
(1962) - Donadieu
(1961) - Ruf der Wildgänse
(1961) - Prinz Friedrich von Homburg
(1961) - Jedermann
(1960) - Glocken läuten überall
(1960) - Don Carlos
(1959) - Arzt ohne Gewissen
(1958) - Stalo se za bílého dne
(1958) - Petersburger Nächte
(1958) - Ohne Mutter geht es nicht
(1958) - Nachtschwester Ingeborg
(1958) - Man müßte nochmal zwanzig sein
(1958) - Die grünen Teufel von Monte Cassino
(1958) - Der Priester und das Mädchen
(1958) - Das Dreimäderlhaus
(1957) - Vater, unser bestes Stück
(1956) - Wilhelm Tell
(1955) - Versuchung
(1955) - Spionage
(1955) - Sarajevo
(1955) - Nora
(1955) - Kinder, Mütter und ein General
(1955) - Götz von Berlichingen
(1955) - Geheimnis einer Ärztin
(1954) - Sauerbruch - Das war mein Leben
(1952) - Mein Herz darfst du nicht fragen
(1951) - Sensation in San Remo
(1950) - Salzburg
(1950) - Furioso
(1950) - Die Lüge
(1950) - Der Wallnerbub
(1950) - Das gestohlene Jahr
(1949) - Eroica
(1948) - Proces
(1946) - Glaube an mich
(1945) - Der Scheiterhaufen
(1943) - Temný den
(1943) - Gabriele Dambrone
(1943) - Ein glücklicher Mensch
(1942) - Rembrandt
(1941) - Ehe man Ehemann wird
(1940) - Maskovaná milenka
(1940) - Der Weg zu Isabel
(1940) - Das Fräulein von Barnhelm
(1939) - Salzburg, die Festspielstadt
(1939) - Umwege zum Glück
(1939) - Die unheimlichen Wünsche
(1939) - Befreite Hände
(1938) - Zlaté srdce lékařky
(1935) - Jana (německá verze)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ewald Balser 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ewald Balser - herec

se narodil 5.10.1898 ve městě Wuppertal
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ewald Balser

Dnes se narodili
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Ewald Balser
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°47’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
11°58’
11
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°52’
3
 
VenušeVenuše:
Štír
27°30’
4
 
MarsMars:
Rak
18°11’
12
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°41’
3
 
SaturnSaturn:
Střelec
8°05’
4
 
UranUran:
Střelec
0°53’
4
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°46’
11
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°38’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°08’
5
R
Černá LunaLilith:
Rak
13°55’
11
 
CheirónCheirón:
Štír
27°13’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
16°30’
5
Domy:
Lev
16°41’
Vodnář
16°41’
2:
Panna
4°48’
8:
Ryby
4°48’
3:
Panna
28°31’
9:
Ryby
28°31’
Štír
0°31’
Býk
0°31’
5:
Střelec
10°06’
Blíženci
10°06’
6:
Kozoroh
17°28’
Rak
17°28’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
23°36’
11
Slun./Luna:
Lev
11°52’
12


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Alec Guinness
(*1914) herec

Francie Serge Gainsbourg
(*1928) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Německo Michael Fassbender
(*1977) herec

Itálie Giacomo Casanova
(*1725) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805) největší evropský pohádkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926 - 2013) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Jamajka Karel I.
(*1887 - 1922) rakouský císař, uherský král

Itálie Cosima Wagner
(*1837 - 1930) žena Richarda Wagnera, dcera Franze Liszta

Rusko Jevgenij Alexandrovič Jevtušenko
(*1933 - 2017) ruský básník, scenárista a režisér

Belgie Michel de Ghelderode
(*1898 - 1962) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »