F. X. Mlejnek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

F. X. Mlejnek
(František Xaverius Mlejnek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
20.1.1965 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

F. X. Mlejnek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.4.1907 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(F. X. Mlejnek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
F. X. Mlejnek
datum narození 10.4.1907
(herec, instagram)

F. X. Mlejnek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Nikdo nic neví
(1947) - Jan Roháč z Dubé
(1946) - Velký případ
(1946) - Pancho se žení
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Rozina sebranec
(1943) - Šťastnou cestu
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Host do domu
(1941) - Turbina
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Gabriela
(1940) - Peřeje
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Čekanky
(1940) - Adam a Eva
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Venoušek a Stázička
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Mořská panna
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Panenka
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Ze všech jediná
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Matčina zpověď
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Píseň drožkáře
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Golem
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Taneček panny Márinky (rakouská verze)
(1935) - Studentská máma
(1935) - Rozpustilá noc (německá verze)
(1935) - První políbení
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Král ulice
(1935) - Koho jsem včera líbal?
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jánošík
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Cácorka
(1935) - ...a život jde dál...
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1934) - Volha v plamenech (francouzská verze)
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Rozpustilá noc
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1934) - Hej-rup!
(1933) - Srdce za písničku
(1933) - Sedmá velmoc
(1933) - Řeka
(1933) - Rozmary mládí
(1933) - Revizor
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Písničkář
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Ze soboty na neděli
(1931) - Třetí rota
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Fidlovačka
(1929) - Svatý Václav
(1929) - Plukovník Švec
(1929) - Její pastorkyňa
(1927) - Pražský kat
(1926) - Svéhlavička

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1907 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

F. X. Mlejnek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

F. X. Mlejnek - herec

se narodil 10.4.1907 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - F. X. Mlejnek

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


F. X. Mlejnek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°28’
 
LunaLuna:
Ryby
21°31’
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°28’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°52’
 
MarsMars:
Kozoroh
4°03’
 
JupiterJupiter:
Rak
3°54’
 
SaturnSaturn:
Ryby
21°31’
 
UranUran:
Kozoroh
12°41’
 
NeptunNeptun:
Rak
9°56’
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°31’
R
Černá LunaLilith:
Rak
0°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°14’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »