Fabia Drake wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fabia Drake
(Fabia Drake McGlinchy)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Herne Bay
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Fabia Drake - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fabia Drake 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fabia Drake
datum narození 20.1.1904
(herečka, instagram)

Fabia Drake - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Valmont
(1988) - Troubles
(1988) - Thompson (TV seriál)
(1988) - The Rainbow (TV seriál)
(1987) - A Wreath of Roses
(1987) - Out on a Limb
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1987) - Imaginary Friends (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Rok Draka
(1985) - Pokoj s vyhlídkou
(1985) - Miss Marple: A Pocket Full of Rye
(1984) - Perla v koruně (TV seriál)
(1983) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1982) - Let There Be Love (TV seriál)
(1976) - Big Boy Now! (TV seriál)
(1974) - The Pallisers (TV seriál)
(1974) - Got It Made
(1974) - Father Brown (TV seriál)
(1972) - Sykes (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1971) - Shirley's World (TV seriál)
(1971) - Doctor at Large (TV seriál)
(1970) - Ballad of Tam Lin,The
(1969) - Wild, Wild Women (TV seriál)
(1969) - Up Pompeii! (TV seriál)
(1969) - Ours Is a Nice House (TV seriál)
(1969) - A Nice Girl Like Me
(1969) - The Liver Birds (TV seriál)
(1968) - Middlemarch (TV seriál)
(1967) - The Prisoner (TV seriál)
(1967) - Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
(1967) - Misleading Cases (TV seriál)
(1967) - Man in a Suitcase (TV seriál)
(1967) - Haunted (TV seriál)
(1967) - Callan (TV seriál)
(1967) - Boy Meets Girl (TV seriál)
(1966) - Softly Softly (TV seriál)
(1966) - Major Barbara
(1966) - The Liars (TV seriál)
(1965) - The World of Wooster (TV seriál)
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Night Train to Surbiton (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Meet the Wife (TV seriál)
(1963) - The Human Jungle (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Dial RIX (TV seriál)
(1961) - What a Whopper!
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1961) - Seven Keys
(1961) - Comedy Playhouse (TV seriál)
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - Operation Bullshine
(1959) - No Hiding Place (TV seriál)
(1959) - The History of Mr Polly (TV seriál)
(1959) - Bleak House (TV seriál)
(1958) - Girls at Sea
(1957) - Not Wanted on Voyage
(1957) - Nicholas Nickleby (TV seriál)
(1957) - Man in the Shadow
(1957) - The Good Companions
(1957) - Dick and the Duchess (TV seriál)
(1956) - My Wife's Family
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)
(1955) - All for Mary
(1954) - Isn't Life Wonderful!
(1954) - Fast and Loose
(1954) - Caste
(1952) - The Hour of 13
(1951) - Young Wives' Tale
(1951) - Bílé chodby
(1950) - Mrs. Dot
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1949) - Poet's Pub
(1949) - All Over the Town
(1948) - Londýn patří mně
(1939) - The Torchbearers
(1938) - Meet Mr. Penny
(1938) - Hay Fever
(1917) - Masks and Faces

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fabia Drake 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fabia Drake - herečka

se narodila 20.1.1904 ve městě Herne Bay, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fabia Drake

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Fabia Drake
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°01’
 
LunaLuna:
Vodnář
29°51’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°09’
R
VenušeVenuše:
Střelec
18°08’
 
MarsMars:
Ryby
0°39’
 
JupiterJupiter:
Ryby
21°09’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°14’
 
UranUran:
Střelec
27°42’
 
NeptunNeptun:
Rak
3°53’
R
PlutoPluto:
Blíženci
19°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
0°48’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
19°19’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°11’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »