Fabio wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fabio
(Fabio Lanzoni)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.3. 1959 - 23:00h
Místo:
Milán
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Fabio - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.3.1959 - 23:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.3.1959 - 22:00  
IT, Milán:
45°28' s.š., 9°12' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fabio 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fabio
datum narození 15.3.1959
(herec, instagram)

Fabio - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Dumbbells
(2012) - Love Sex God
(2012) - Lemon La Vida Loca (TV seriál)
(2011) - Hollywood Sex Wars
(2010) - Conan
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2008) - Comedy Gumbo (TV seriál)
(2007) - Staar: She'd Rather Be a Mistress
(2007) - Opravdový Jonathan
(2006) - Talkshow with Spike Feresten
(2005) - American Fusion
(2004) - Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
(2003) - Vítejte doma!
(2003) - Amerika hledá topmodelku
(2002) - SoapTalk
(2001) - Zoolander
(2001) - Fabio: The E! True Hollywood Story
(2001) - Bubliňák
(2000) - The Tom Green Show
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Hele vole, kde mám káru?
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - The Man Show
(1999) - Providence (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The Weird Al Show (TV seriál)
(1997) - Redux Riding Hood
(1996) - The Daily Show
(1996) - Eddie
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1996) - Agent WC 40
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - Man of the Year
(1995) - The Crew (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Acapulco HEAT (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Smrt jí sluší
(1992) - Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1992) - Dangerous Curves (TV seriál)
(1991) - Taková normální láska
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1990) - Vymítač ďábla III
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1961) - Maciste nella terra dei ciclopi
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.3.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fabio 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fabio - herec

se narodil 15.3.1959 ve městě Milán
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fabio

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Fabio
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
24°34’
4
 
LunaLuna:
Blíženci
5°40’
7
 
MerkurMerkur:
Beran
11°59’
5
 
VenušeVenuše:
Beran
23°54’
5
 
MarsMars:
Blíženci
16°08’
7
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°58’
1
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°14’
2
 
UranUran:
Lev
12°45’
9
R
NeptunNeptun:
Štír
6°36’
12
R
PlutoPluto:
Panna
2°26’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°08’
11
R
Černá LunaLilith:
Býk
13°09’
6
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°50’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
5°27’
10
Domy:
Štír
16°33’
Býk
16°33’
2:
Střelec
16°19’
8:
Blíženci
16°19’
3:
Kozoroh
22°15’
9:
Rak
22°15’
Vodnář
29°51’
Lev
29°51’
5:
Beran
1°51’
Váhy
1°51’
6:
Beran
26°46’
Váhy
26°46’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
8°12’
11
Slun./Luna:
Býk
0°07’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »