Fairuza Balk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fairuza Balk
(Fairuza Alejandra Feldthouse)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.5. 1974 - 09:30h
Místo:
Point Reyes Station, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Fairuza Balk - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
21.5.1974 - 09:30  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.5.1974 - 16:30  
US, Point Reyes Station:
38°4' s.š., 122°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fairuza Balk 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Fairuza Balk
datum narození 21.5.1974
(herečka, instagram)

Fairuza Balk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Thicker
(2015) - Battle Scars
(2014) - Lost Soul: The Doomed Journey of Richard Stanley's Island of Dr. Moreau
(2014) - Beyond Clueless
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Dose of Reality
(2010) - Blood Into Wine
(2010) - Rok na hovno
(2009) - The Heart Is a Drum Machine
(2009) - Špatnej polda
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Humboldt County
(2008) - Grindstone Road
(2006) - Wild Tigers I Have Known
(2006) - Orpheus
(2005) - A Year and a Day
(2005) - What Is It?
(2005) - Nechoď klepat na dveře
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2003) - Personal Velocity: In Conversation Rebecca, Parker, Fairuza, and Kyra
(2003) - Sol Goode
(2002) - Film Trix 2002
(2002) - Životní rychlost
(2002) - Divoká krev
(2000) - Moby: Natural Blues (hudební videoklip)
(2000) - Red Letters
(2000) - Na pokraji slávy
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Fairuza Returns to Oz
(1998) - Vodonoš
(1998) - There's No Fish Food in Heaven
(1998) - Kult hákového kříže
(1997) - Panna nebo orel
(1997) - The Maker
(1996) - The Witching Hour
(1996) - Ostrov Dr. Moreau
(1996) - Čarodějky
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Breakaway (hudební videoklip)
(1994) - Mýtná stanice
(1994) - Fiktivní zločiny
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1992) - Shame
(1992) - Nebezpečí lásky
(1992) - Natankovat, najíst se a vyspat
(1991) - Deadly Intentions... Again?
(1989) - Milos Forman: Portrait
(1989) - Valmont
(1988) - The Outside Chance of Maximilian Glick
(1987) - Ubohá bohatá dívka
(1986) - The Worst Witch
(1986) - Discovery
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Return to Oz
(1985) - Podvod
(1983) - The Best Christmas Pageant Ever
Fairuza Balk - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fairuza Balk 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fairuza Balk - herečka

se narodila 21.5.1974 ve městě Point Reyes Station, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fairuza Balk

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Fairuza Balk
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
0°14’
11
 
LunaLuna:
Býk
27°59’
11
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°20’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
18°57’
10
 
MarsMars:
Rak
18°50’
12
 
JupiterJupiter:
Ryby
14°31’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
3°19’
12
 
UranUran:
Váhy
24°21’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
8°28’
5
R
PlutoPluto:
Váhy
4°12’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
20°28’
6
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
0°58’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
22°39’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
18°04’
12
Domy:
Rak
20°19’
Kozoroh
20°19’
2:
Lev
10°43’
8:
Vodnář
10°43’
3:
Panna
4°22’
9:
Ryby
4°22’
Váhy
3°57’
Beran
3°57’
5:
Štír
10°01’
Býk
10°01’
6:
Střelec
17°33’
Blíženci
17°33’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
27°08’
11
Slun./Luna:
Býk
29°06’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »