Fidel Castro wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fidel Castro
(Fidel Alejandro Castro Ruz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.8. 1926 - 02:00h
Místo:
Birán
Země:
Věk:
† 90 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Fidel Castro - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
13.8.1926 - 02:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.8.1926 - 07:00  
CU, Birán:
20°33' s.š., 75°53' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fidel Castro 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Fidel Castro
datum narození 13.8.1926
(bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář, instagram)

Fidel Castro - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Eichmann show
(2014) - Killing Oswald
(2012) - Palme
(2012) - Occupy Unmasked
(2012) - Marilyn Monroe: Murder on Fifth Helena Drive
(2012) - Kuba 50. let: Ráj mafie
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Ethel
(2012) - Castro in Winter
(2011) - Zombies: A Living History
(2011) - Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
(2011) - Cuba De Fidel, La (TV seriál)
(2010) - Will the Real Terrorist Please Stand Up?
(2010) - Memorias del desarrollo
(2010) - Fidel Castro: A Life of Revolution
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Zdvojení
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - Fidel Castro
(2008) - La Rabbia di Pasolini
(2008) - How the West Was Lost
(2007) - The War on Democracy
(2007) - Tasmanian Devil: The Fast and Furious Life of Errol Flynn
(2007) - Oswaldův duch
(2006) - Komunismus: historie jedné iluze
(2006) - Hledání Fidela
(2006) - Cuba, el valor de una utopía
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - Kordavision
(2005) - Fidel Castro: L'enfance d'un chef
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2004) - Salvador Allende
(2004) - Moi Fidel Castro
(2004) - Looking for Fidel
(2004) - Kung fu 2003
(2004) - Fidel Castro: Člověk a mýtus
(2003) - Mlha války
(2003) - Konzum
(2003) - Les Dix
(2003) - Comandante
(2002) - The Weather Underground
(2002) - Rudí vládcové (TV seriál)
(2002) - Naqoyqatsi
(2001) - Our Manics in Havana
(2001) - Orientaciones son orientaciones
(2001) - Fidel
(2000) - Diktátoři (TV seriál)
(1999) - Zavraždení Johna Fitzgeralda Kennedyho
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1997) - Ricardo, Miriam y Fidel
(1997) - Na pokraji: Den posledního soudu
(1996) - Caiga quien caiga
(1996) - 100 Years of Olympic Glory
(1996) - Biography: Lucky Luciano - Chairman of the Mob
(1995) - Juan Carlos I: Crónica de 20 años
(1995) - Biography: Pierre Trudeau
(1994) - Moon Shot
(1994) - The Making of a Leader (1919-1968)
(1994) - The Art of Governing (1968-1972)
(1992) - The JFK Assassination: The Jim Garrison Tapes
(1992) - Soužení 99
(1989) - 11-22-63: The Day the Nation Cried
(1988) - The Men Who Killed Kennedy (TV seriál)
(1987) - Cuando pienso en el Che
(1986) - Cuba: In the Shadow of Doubt
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1986) - Araaayyyyy!!!
(1984) - Mauvaise conduite
(1983) - A Good Turn Daily
(1982) - Běh času (TV seriál)
(1981) - 20 heures le journal
(1979) - The Late Great Planet Earth
(1975) - Ritratto di Fidel
(1974) - Waiting for Fidel
(1973) - ...Y el cielo fue tomado por asalto
(1969) - I Due Kennedy
(1967) - Daleko od Vietnamu
(1966) - Kuuba tänään
(1966) - John F. Kennedy: Years of Lightning, Day of Drums
(1963) - World in Action (TV seriál)
(1960) - Hlas míru
(1959) - The Truth About Fidel Castro Revolution
(1953) - Person to Person
(1946) - Holiday in Mexico
(1946) - Easy to Wed
Fidel Castro - Knihy
Fidel Castro - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1931) Raúl Castro - bratr
Další partnerské vztahy:
(*1927) Gina Lollobrigida (fáma)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.8.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fidel Castro 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fidel Castro - bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

se narodil 13.8.1926 ve městě Birán
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fidel Castro

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Fidel Castro
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
19°46’
3
 
LunaLuna:
Váhy
11°12’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
10°29’
2
R
VenušeVenuše:
Rak
24°03’
2
 
MarsMars:
Býk
6°14’
11
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°32’
9
R
SaturnSaturn:
Štír
19°43’
5
 
UranUran:
Ryby
28°51’
10
R
NeptunNeptun:
Lev
24°20’
3
 
PlutoPluto:
Rak
15°09’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°25’
1
R
Černá LunaLilith:
Panna
7°08’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
2°09’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
8°02’
11
Domy:
Blíženci
29°29’
Střelec
29°29’
2:
Rak
23°49’
8:
Kozoroh
23°49’
3:
Lev
19°34’
9:
Vodnář
19°34’
Panna
19°12’
Ryby
19°12’
5:
Váhy
22°55’
Beran
22°55’
6:
Štír
27°28’
Býk
27°28’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
9°20’
11
Slun./Luna:
Panna
15°29’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »