Fran Drescher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fran Drescher
(Francine Joy Drescher)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.9. 1957 - 07:28h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Fran Drescher - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
30.9.1957 - 07:28  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.9.1957 - 11:28  
US, New York:
40°46' s.š., 73°50' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fran Drescher 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Fran Drescher
datum narození 30.9.1957
(herečka, scénáristka, bavička, aktivistka, instagram)

Fran Drescher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Hollywood Today Live
(2013) - Brave Miss World
(2012) - 10th Annual TV Land Awards
(2012) - Katie
(2012) - Hotel Transylvánie
(2011) - Big Morning Buzz Live
(2011) - Manžel k pohledání (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Postavte se rakovině
(2009) - Grammy Awards 2009
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Doctors
(2008) - Stand Up to Cancer
(2006) - Past na žraloka
(2005) - Living with Fran (TV seriál)
(2005) - Ďábelský Santa
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Nanny Reunion: A Nosh to Remember
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Beautiful Girl
(2002) - Good Morning, Miami (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Řezník, kněz a prostitutka
(2000) - Kid Quick
(1999) - Influences: From Yesterday to Today
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Intimate Portrait: Fran Drescher
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Kosmetička a zvíře
(1996) - 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Jack
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Hollywood's Most Powerful Women
(1995) - The Nanny Christmas Special: Oy to the World
(1994) - Howard Stern
(1994) - Kam zmizela hlídka 54?
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Without Warning: Terror in the Towers
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Velký prachy
(1991) - Princesses (TV seriál)
(1990) - Wedding Band
(1990) - Cadillac se slevou
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Velkofilm
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Love and Betrayal
(1989) - Jak se dělá televize
(1989) - It Had to Be You
(1988) - Rock 'n' Roll Mom
(1986) - Charmed Lives (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1984) - Young Lust
(1984) - The Rosebud Beach Hotel
(1984) - P.O.P.
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1983) - Doktor Detroit
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Ragtime
(1980) - The Hollywood Knights
(1980) - Gorp
(1978) - V zajetí rytmu
(1978) - Cizinec v domě
(1977) - Horečka sobotní noci

Fran Drescher - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.9.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fran Drescher 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fran Drescher - herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

se narodila 30.9.1957 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fran Drescher

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Fran Drescher
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
7°02’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°57’
3
 
MerkurMerkur:
Panna
20°24’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
18°57’
2
 
MarsMars:
Váhy
4°04’
12
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°01’
12
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°35’
2
 
UranUran:
Lev
10°39’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
1°24’
1
 
PlutoPluto:
Panna
1°19’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°17’
2
R
Černá LunaLilith:
Ryby
14°09’
5
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°30’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
10°28’
3
Domy:
Váhy
13°33’
Beran
13°33’
2:
Štír
10°37’
8:
Býk
10°37’
3:
Střelec
11°45’
9:
Blíženci
11°45’
Kozoroh
15°46’
Rak
15°46’
5:
Vodnář
19°09’
Lev
19°09’
6:
Ryby
18°45’
Panna
18°45’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
29°39’
11
Slun./Luna:
Štír
20°29’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »