Frank Giering wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Frank Giering

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Magdeburg
Země:
Věk:
† 38 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Frank Giering - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.11.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Frank Giering 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Frank Giering
datum narození 23.11.1971
(herec, instagram)

Frank Giering - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Jerry Cotton
(2010) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Für das Leben eines Freundes
(2009) - Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
(2009) - Keine Angst
(2009) - Brémští muzikanti
(2008) - Tatort - Der glückliche Tod
(2008) - Polizeiruf 110 - Kellers Kind
(2008) - Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin
(2008) - Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer
(2008) - Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
(2007) - Zproštěn viny
(2006) - Tod einer Freundin
(2006) - Schwarze Schafe
(2006) - Kriminalista (TV seriál)
(2006) - Kráska a pirát
(2006) - Esperanza
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2006) - Blond: Eva Blond! - Epsteins Erbe
(2006) - Blond: Eva Blond! - Der sechste Sinn
(2005) - Erinnere dich, wenn du kannst!
(2005) - Ein Starkes Team - Ihr letzter Kunde
(2005) - Die Spielerin
(2004) - Die Nacht singt ihre Lieder
(2004) - Královna višní (TV seriál)
(2004) - Klassentreffen
(2004) - Eva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadel
(2004) - Eva Blond: Takový je život
(2004) - Die Rosenzüchterin
(2003) - zibb
(2003) - Die Kurve
(2003) - Hierankl
(2003) - Großglocknerliebe
(2003) - Dirty Sky
(2003) - Der Fall Gehring
(2003) - Anatomie 2
(2002) - To byla ale noc!
(2002) - Speciální jednotka (TV seriál)
(2002) - Komisařka Rosa Roth - Zúčtování
(2002) - Hannas Baby
(2002) - Baader
(2001) - Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
(2001) - Ein Mörderischer Plan
(2001) - Clowns
(2000) - Marmor, Stein & Eisen
(2000) - Kaliber Deluxe
(2000) - Gran Paradiso
(2000) - Ebene 9
(2000) - Der Himmel kann warten
(2000) - Der Gerechte Richter
(2000) - Die Aufschneider
(1999) - Gigantický
(1999) - Gangster
(1998) - Zwei Brüder - Gift
(1998) - Und alles wegen Mama
(1998) - Tatort - Blick in den Abgrund
(1998) - Specialisté na vraždy (TV seriál)
(1998) - Siska (TV seriál)
(1998) - Sentimental Education
(1998) - Poslední svědek (TV seriál)
(1998) - Opernball
(1998) - Milostné scény z planety Země
(1998) - Liebe deine Nächste!
(1998) - Hundert Jahre Brecht
(1998) - Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!
(1997) - Zámek
(1997) - Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
(1997) - Sardsch (TV seriál)
(1997) - Kids von Berlin (TV seriál)
(1997) - Funny Games
(1997) - Die Kids von Berlin (TV seriál)
(1997) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Crash
(1996) - Wolkenstein (TV seriál)
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1996) - Die Halbstarken
(1996) - Feuerbach (TV seriál)
(1995) - Sommergeschichten (TV seriál)
(1994) - Polizeiruf 110 - Totes Gleis
(1994) - Die Kommissarin (TV seriál)
(1994) - Der König (TV seriál)
(1993) - Ebbies Bluff
(1992) - ARD-Morgenmagazin
(1992) - Wolffův revír (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - Starej (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Frank Giering 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Frank Giering - herec

se narodil 23.11.1971 ve městě Magdeburg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Frank Giering

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Frank Giering
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°32’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°20’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°25’
 
VenušeVenuše:
Střelec
23°00’
 
MarsMars:
Ryby
9°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
13°40’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
3°13’
R
UranUran:
Váhy
16°41’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°43’
 
PlutoPluto:
Váhy
1°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
8°40’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
19°36’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°42’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »