Fred Gwynne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fred Gwynne
(Frederick Hubbard Gwynne)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
2.7.1993 (Příčina: Rakovina, Slinivka)
Povolání:
herec

Fred Gwynne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.7.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fred Gwynne 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Fred Gwynne
datum narození 10.7.1926
(herec, instagram)

Fred Gwynne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1993) - The Poetry Hall of Fame
(1992) - Lincoln
(1992) - Můj bratranec Vinny
(1991) - Stíny a mlha
(1990) - Earthday Birthday
(1990) - Detektiv Janek: Vražda v černobílém
(1989) - Špatně zorganizovaná loupež
(1989) - Hřbitov domácích zvířátek
(1988) - Cameramen Who Dared
(1987) - Vražda podle předlohy
(1987) - Tajemství mého úspěchu
(1987) - Osudová přitažlivost
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1987) - Jake's M.O.
(1986) - Vanishing Act
(1986) - Mimo službu
(1986) - The Christmas Star
(1986) - Chlapec, který uměl létat
(1985) - Water
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - Cotton Club
(1982) - Tajemný cizinec
(1982) - Any Friend of Nicholas Nickleby Is a Friend of Mine
(1981) - The Munsters' Revenge
(1981) - Je to fajn
(1980) - Simon
(1980) - The Man That Corrupted Hadleyburg
(1980) - A Day with Conrad Green
(1979) - Sanctuary of Fear
(1979) - Luna
(1977) - Captains Courageous
(1974) - Paradise Lost
(1972) - Norman Corwin Presents (TV seriál)
(1972) - Harvey
(1971) - The Police
(1971) - Dames at Sea
(1969) - The Littlest Angel
(1969) - Arsenic and Old Lace
(1966) - Munster, Go Home!
(1966) - Antkeeper
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - Car 54, Where Are You? (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1955) - The Phil Silvers Show (TV seriál)
(1954) - V přístavu

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.7.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fred Gwynne 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fred Gwynne - herec

se narodil 10.7.1926 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fred Gwynne

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Fred Gwynne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
17°27’
 
LunaLuna:
Rak
23°30’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°49’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°38’
 
MarsMars:
Beran
16°54’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°15’
R
SaturnSaturn:
Štír
19°34’
R
UranUran:
Ryby
29°25’
R
NeptunNeptun:
Lev
23°09’
 
PlutoPluto:
Rak
14°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°12’
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°22’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°51’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »