George Lopez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Lopez
(George Edward Lopez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.4. 1961 - 03:44h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

George Lopez - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.4.1961 - 03:44  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.4.1961 - 11:44  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Lopez 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Lopez
datum narození 23.4.1961
(herec, instagram)

George Lopez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Car Dogs
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Spare Parts
(2014) - School Dance
(2014) - Saint George (TV seriál)
(2014) - Rio 2
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2013) - Útěk z planety Země
(2013) - April Apocalypse
(2012) - Katie
(2012) - George Lopez: Já ne, to ty (divadelní záznam)
(2012) - Čivava z Beverly Hills 3
(2011) - Enrique Iglesias featuring Pitbull & The WAV.s - I Like How It Feels (hudební videoklip)
(2011) - Šmoulové
(2011) - Šmoulokoleda
(2011) - Sacks West
(2011) - Rio
(2011) - Čivava z Beverly Hills 2
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Marmaduk
(2010) - Chůva v akci
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Táta: matka pluku
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Zázraky se nedějí
(2008) - Správná volba
(2008) - Čivava z Beverly Hills
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Tortilla Heaven
(2007) - Skóruj!
(2007) - The Naked Brothers Band (TV seriál)
(2006) - Where's Marty?
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Unscripted (TV seriál)
(2005) - Návrat na výsluní (TV seriál)
(2005) - Freddie (TV seriál)
(2005) - Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
(2004) - 101 Most Unforgettable SNL Moments
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - TV Land Landmarks: Breaking the Mold
(2004) - Pryor Offenses
(2004) - Dnes se polepším
(2003) - Walt Disney World Christmas Day Parade
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - The Disco Ball (koncert)
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Správný ženský jsou do kulata
(2002) - Outta Time
(2002) - The Original Latin Kings of Comedy
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Fidel
(2002) - Ali G Indahouse - Film
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - Good Day Live
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Chléb a růže
(2000) - The Brothers Garcia (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - Latino Laugh Festival
(1995) - The Bonnie Hunt Show (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Fatální instinkt
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1990) - Lyžarská akademie
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Fist of Fear, Touch of Death
(1975) - Good Morning America

George Lopez - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

George Lopez - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.4.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Lopez 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Lopez - herec

se narodil 23.4.1961 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Lopez

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


George Lopez
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
3°04’
1
 
LunaLuna:
Lev
9°22’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
23°41’
1
 
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
1
R
MarsMars:
Rak
23°41’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
11
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
11
 
UranUran:
Lev
21°40’
6
R
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
8
R
PlutoPluto:
Panna
5°40’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
6
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
5
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
22°13’
9
Domy:
Ryby
28°30’
Panna
28°30’
2:
Býk
7°56’
8:
Štír
7°56’
3:
Blíženci
6°00’
9:
Střelec
6°00’
Blíženci
29°06’
Střelec
29°06’
5:
Rak
22°04’
Kozoroh
22°04’
6:
Lev
19°42’
Vodnář
19°42’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
13°48’
11
Slun./Luna:
Blíženci
21°13’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »