George Nader wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Nader
(George Garfield Nader)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.10. 1921 - 18:20h
Místo:
Pasadena, Kalifornie
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
4.2.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

George Nader - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.10.1921 - 18:20  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.10.1921 - 02:20  
US, Pasadena:
34°9' s.š., 118°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Nader 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
George Nader
datum narození 19.10.1921
(herec, instagram)

George Nader - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - Nakia
(1973) - Beyond Atlantis
(1969) - Výstřely na Broadwayi
(1968) - Smrt v červeném jaguáru
(1968) - Radhapura - Endstation der Verdammten
(1967) - The Million Eyes of Su-Muru
(1967) - Dům tisíce panenek
(1967) - Brooklynský klub vrahů
(1967) - Dynamit v zeleném
(1966) - Past sklapne o půlnoci
(1966) - Chladnokrevně předložený účet
(1965) - Vražedné pouzdro na housle
(1965) - Noc v Manhattanu
(1965) - Misión Lisboa
(1965) - The Human Duplicators
(1962) - Il Colpo segreto di d'Artagnan
(1961) - Shannon (TV seriál)
(1959) - The Man and the Challenge (TV seriál)
(1958) - The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1958) - The Female Animal
(1958) - Nowhere to Go
(1958) - Flood Tide
(1957) - Man Afraid
(1957) - Joe Butterfly
(1957) - Four Girls in Town
(1957) - Appointment with a Shadow
(1956) - Všechny lodě pryč
(1956) - The Unguarded Moment
(1956) - Congo Crossing
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Six Bridges to Cross
(1955) - The Second Greatest Sex
(1955) - Lady Godiva of Coventry
(1954) - Miss Robin Crusoe
(1954) - Four Guns to the Border
(1954) - Carnival Story
(1953) - Sins of Jezebel
(1953) - Robot-monstrum
(1953) - Down Among the Sheltering Palms
(1952) - Phone Call from a Stranger
(1952) - Monsoon
(1952) - Han glömde henne aldrig
(1951) - Two Tickets to Broadway
(1951) - Take Care of My Little Girl
(1951) - Overland Telegraph
(1951) - Lupič
(1951) - Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
(1950) - Rustlers on Horseback
George Nader - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.10.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Nader 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Nader - herec

se narodil 19.10.1921 ve městě Pasadena, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Nader

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


George Nader
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
26°09’
6
 
LunaLuna:
Blíženci
3°52’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
16°17’
6
 
VenušeVenuše:
Panna
29°12’
5
 
MarsMars:
Panna
19°08’
5
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°09’
5
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°28’
5
 
UranUran:
Ryby
6°00’
11
R
NeptunNeptun:
Lev
15°43’
4
 
PlutoPluto:
Rak
10°02’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°32’
6
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°30’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
11°02’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
12°04’
6
Domy:
Býk
19°48’
Štír
19°48’
2:
Blíženci
17°01’
8:
Střelec
17°01’
3:
Rak
9°36’
9:
Kozoroh
9°36’
Lev
2°34’
Vodnář
2°34’
5:
Panna
0°08’
Ryby
0°08’
6:
Váhy
6°34’
Beran
6°34’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
9xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
26°11’
11
Slun./Luna:
Lev
15°01’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »