Greg Cipes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Greg Cipes
(Gregory Michael Cipes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Coral Springs, Florida
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec

Greg Cipes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Greg Cipes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Greg Cipes
datum narození 4.1.1980
(herec, instagram)

Greg Cipes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Half-Shell Heroes: Blast to the Past
(2014) - Želvy Ninja
(2014) - The Sound Stage
(2014) - America Is Still the Place
(2013) - Teen Titans Go! (TV seriál)
(2013) - Marvel Superhrdinové
(2013) - Holla II
(2013) - Deep Dark Canyon
(2012) - Želvy Ninja (TV seriál)
(2012) - Robot Chicken: DC Comics Special
(2012) - Dokonalý Spiderman (TV seriál)
(2012) - Ben 10: Omniverse (TV seriál)
(2011) - Odporná hra
(2011) - New Teen Titans (TV seriál)
(2011) - And They're Off
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2009) - Rychlí a zběsilí
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Nite Tales: The Series (TV seriál)
(2008) - Zprávy TV Onion
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Příběhy z temnoty
(2008) - Killer Pad
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - Supergator
(2007) - Samantha Who? (TV seriál)
(2007) - Mladí Titáni v Tokiu
(2006) - Trhni si!
(2006) - Simon říká
(2006) - Divočina
(2006) - The Boys & Girls Guide to Getting Down
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Kathy T Gives Good Hoover
(2005) - Expose
(2004) - Witch
(2004) - W.I.T.C.H. (TV seriál)
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2004) - Kruh temnoty
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2003) - Zabydleni
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Díry
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2002) - Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - House Blend
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Taina (TV seriál)
(2001) - Miami Sands (TV seriál)
(2001) - Chcete znát tajemství?
(2000) - One On One
(1999) - Sonic Underground (TV seriál)
(1999) - Rocket Power (TV seriál)
(1998) - Wami on Miami (TV seriál)
(1991) - Lumpíci (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Greg Cipes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Greg Cipes - herec

se narodil 4.1.1980 ve městě Coral Springs, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Greg Cipes

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Greg Cipes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°16’
 
LunaLuna:
Lev
7°51’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°20’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°42’
 
MarsMars:
Panna
14°30’
 
JupiterJupiter:
Panna
10°07’
R
SaturnSaturn:
Panna
27°00’
 
UranUran:
Štír
24°12’
 
NeptunNeptun:
Střelec
21°02’
 
PlutoPluto:
Váhy
21°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°42’
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°48’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°14’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »