Hana Čížková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hana Čížková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1953 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka

Hana Čížková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1953 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hana Čížková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hana Čížková
datum narození v roce *1953
(herečka, instagram)

Hana Čížková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vánoční Kameňák
(2015) - Fotograf
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - 13. komnata Hany Čížkové
(2009) - Se Šípem v zádech
(2009) - Bez předsudků
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2004) - Kameňák 2
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Kameňák
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Azyl
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Bakaláři 1999
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Samozvaný host
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1999) - Klika s klikou
(1999) - Kanárek
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Pokoj 312
(1997) - Muž, který chtěl létat
(1997) - Lakomec
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1994) - Au beau rivage
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - Swing Kids
(1993) - Strašidla a spol. (TV seriál)
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Dáma a smrt
(1992) - Černí baroni
(1991) - Domácí představení
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Volná noha
(1989) - To byl zase den
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Tři chlapi a dáma
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Někdo to rád horror (divadelní záznam)
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Jen se spolehni
(1983) - Ďábel ví hodně
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Dostih
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - More v kvapke vody
(1979) - Tím pádem
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Hra na telo
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Trasa
(1978) - Radost až do rána
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hrozba
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Sokyně
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Láska
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Lekce
(1969) - Pan Tau (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hana Čížková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hana Čížková - herečka

se narodila v roce *1953 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hana Čížková

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Hana Čížková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°23’
 
LunaLuna:
Štír
16°59’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°44’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°09’
 
MarsMars:
Lev
29°12’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°52’
 
SaturnSaturn:
Váhy
25°27’
 
UranUran:
Rak
22°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°24’
 
PlutoPluto:
Lev
23°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°33’
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°18’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°22’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »