Hans Deppe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hans Deppe
(Hans Johannes Carl Otto Deppe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Hans Deppe - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
12.11.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hans Deppe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hans Deppe
datum narození 12.11.1897
(režisér, herec, instagram)

Hans Deppe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1966) - Wie lernt man Reisen?
(1964) - Schwarzer Peter
(1962) - Unsere Jenny
(1962) - Muss i denn zum Städtele hinaus
(1961) - Robert und Bertram
(1960) - Wenn die Heide blüht
(1959) - So angelt man keinen Mann
(1959) - Mandolinen und Mondschein
(1959) - Kein Mann zum Heiraten
(1959) - Der Haustyrann
(1959) - Gitarren klingen leise durch die Nacht
(1958) - Immer die Radfahrer
(1958) - Dreizehn alte Esel
(1957) - Unter Palmen am blauen Meer
(1957) - Alle Wege führen heim
(1956) - Tausend Melodien
(1956) - Solange noch die Rosen blüh'n
(1956) - Mein Bruder Josua
(1956) - Der Fremdenführer von Lissabon
(1955) - Wenn die Alpenrosen blüh'n
(1955) - Sohn ohne Heimat
(1955) - Ihr Leibregiment
(1955) - Die Frau des Botschafters
(1955) - Der Pfarrer von Kirchfeld
(1954) - Die Tolle Lola
(1954) - Die Sieben Kleider der Katrin
(1954) - Heideschulmeister Uwe Karsten
(1953) - Šeříky až bílé začnou kvést
(1953) - Heimlich, still und leise
(1952) - Das Land des Lächelns
(1952) - Ferien vom Ich
(1952) - Der Fürst von Pappenheim
(1951) - Grün ist die Heide
(1951) - Es geht nicht ohne Gisela
(1950) - Schwarzwaldmädel
(1950) - Nacht im Separee, Eine
(1949) - Wie sagen wir es unseren Kindern?
(1949) - Man spielt nicht mit der Liebe
(1949) - Kukačky
(1949) - Die Freunde meiner Frau
(1947) - Kein Platz für Liebe
(1945) - Ein Mann wie Maximilian
(1943) - Der Majoratsherr
(1943) - Gefährlicher Frühling
(1943) - Der Ochsenkrieg
(1943) - Der kleine Grenzverkehr
(1941) - Der Laufende Berg
(1941) - Heimaterde
(1940) - Verwandte sind auch Menschen
(1940) - Der Sündenbock
(1939) - Tchyně má vždycky pravdu
(1939) - Protiva
(1938) - Scheidungsreise
(1938) - Narren im Schnee
(1938) - Jarní bouře
(1937) - 2 x 2 im Himmelbett
(1937) - Zweimal zwei im Himmelbett
(1937) - Das Schöne Fräulein Schragg
(1937) - Meiseken
(1937) - Die Erbschleicher
(1937) - Das Schweigen im Walde
(1936) - Straßenmusik
(1936) - Der Jäger von Fall
(1936) - Die Drei um Christine
(1936) - Bláznivá chvíle
(1935) - Nacht der Verwandlung
(1935) - Die Heilige und ihr Narr
(1935) - Der mutige Seefahrer
(1935) - Der Außenseiter
(1934) - Schloß Hubertus
(1934) - Die Rosarote Brille
(1934) - Die Kleinen Verwandten
(1934) - Herr Kobin geht auf Abenteuer
(1934) - Ferien vom Ich
(1934) - Der Schimmelreiter
(1934) - Bums, der Scheidungsgrund

Hans Deppe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hans Deppe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hans Deppe - režisér, herec

se narodil 12.11.1897 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hans Deppe

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Hans Deppe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
20°24’
 
LunaLuna:
Blíženci
23°57’
 
MerkurMerkur:
Štír
22°55’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°33’
 
MarsMars:
Štír
23°05’
 
JupiterJupiter:
Váhy
2°57’
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°48’
 
UranUran:
Štír
28°46’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
21°56’
R
PlutoPluto:
Blíženci
14°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°26’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°39’
 
CheirónCheirón:
Štír
19°03’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
0xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »