Helga Čočková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Helga Čočková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herečka, moderátorka

Helga Čočková (Helga Matulová) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Helga Čočková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Helga Čočková
datum narození v roce *1941
(herečka, moderátorka, instagram)

Helga Čočková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vůně kávy
(2009) - Zoufalci
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2001) - Rebelové
(2001) - Karlínská balada
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Polojasno
(1995) - Válka barev
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1987) - Hauři
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Kariéra
(1983) - Stříbrná žíla (TV seriál)
(1982) - Viktorka
(1981) - Carmen
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Indiáni z Větrova
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Spi děťátko spi
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1975) - Dívka jako ty
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Hroch
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Partie krásného dragouna
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Amatér
(1966) - Smrt za oponou
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - Neobyčejná třída
(1963) - Strach
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Pytel blech
(1962) - Dva z onoho světa
(1962) - Deštivý den
(1961) - Strop
(1960) - Jak se chovati?
(1960) - Žalobníci
(1960) - Pochodně
(1959) - Probuzení
Helga Čočková - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1943) Július Matula - manžel

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Helga Čočková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Helga Čočková - herečka, moderátorka

se narodila v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Helga Čočková

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Helga Čočková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°51’
 
LunaLuna:
Ryby
12°42’
 
MerkurMerkur:
Štír
19°56’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°00’
 
MarsMars:
Beran
12°42’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°01’
R
SaturnSaturn:
Býk
24°21’
R
UranUran:
Býk
28°06’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°30’
 
PlutoPluto:
Lev
5°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°43’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°17’
 
CheirónCheirón:
Lev
14°33’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »