Helga Čočková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Helga Čočková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herečka, moderátorka

Helga Čočková (Helga Matulová) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Helga Čočková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Helga Čočková
datum narození v roce *1941
(herečka, moderátorka, instagram)

Helga Čočková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vůně kávy
(2009) - Zoufalci
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2001) - Rebelové
(2001) - Karlínská balada
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Polojasno
(1995) - Válka barev
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1987) - Hauři
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Muž na drátě
(1984) - Kariéra
(1983) - Stříbrná žíla (TV seriál)
(1982) - Viktorka
(1981) - Carmen
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Indiáni z Větrova
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Spi děťátko spi
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1975) - Dívka jako ty
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Hroch
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Partie krásného dragouna
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Amatér
(1966) - Smrt za oponou
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - Neobyčejná třída
(1963) - Strach
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Pytel blech
(1962) - Dva z onoho světa
(1962) - Deštivý den
(1961) - Strop
(1960) - Jak se chovati?
(1960) - Žalobníci
(1960) - Pochodně
(1959) - Probuzení
Helga Čočková - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1943) Július Matula - manžel

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Helga Čočková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Helga Čočková - herečka, moderátorka

se narodila v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Helga Čočková

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Helga Čočková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°51’
 
LunaLuna:
Ryby
12°42’
 
MerkurMerkur:
Štír
19°56’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°00’
 
MarsMars:
Beran
12°42’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°01’
R
SaturnSaturn:
Býk
24°21’
R
UranUran:
Býk
28°06’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°30’
 
PlutoPluto:
Lev
5°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°43’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°17’
 
CheirónCheirón:
Lev
14°33’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »