Henry King wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Henry King

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Christiansburg
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Henry King - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
24.1.1886 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Henry King 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Henry King
datum narození 24.1.1886
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Henry King - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1962) - Tender Is the Night
(1959) - This Earth Is Mine
(1959) - Beloved Infidel
(1958) - Stařec a moře
(1958) - Drzá čela
(1957) - The Sun Also Rises
(1956) - Carousel
(1955) - Untamed
(1955) - Je krásné lásku dát
(1953) - King of the Khyber Rifles
(1952) - Wait Till the Sun Shines, Nellie
(1952) - Sněhy Kilimandžára
(1952) - O. Henry's Full House
(1951) - I'd Climb the Highest Mountain
(1951) - David a Batšeba
(1950) - Pistolník
(1949) - Přímo nad hlavou
(1949) - Prince of Foxes
(1948) - Deep Waters
(1947) - Captain from Castile
(1946) - Margie
(1945) - Zvon pro Adano
(1944) - Wilson
(1943) - The Song of Bernadette
(1942) - The Black Swan
(1941) - Sbohem mládí
(1941) - A Yank in the R.A.F.
(1940) - Maryland
(1940) - Little Old New York
(1940) - Chad Hanna
(1939) - Stanley and Livingstone
(1939) - Jesse James
(1938) - Alexandrův ragtime band
(1937) - Seventh Heaven
(1937) - Chicago hoří
(1936) - The Country Doctor
(1936) - Ramona
(1936) - Lloyd's of London
(1935) - Way Down East
(1935) - One More Spring
(1934) - Marie Galante
(1934) - Carolina
(1933) - State Fair
(1933) - I Loved You Wednesday
(1932) - The Woman in Room 13
(1931) - Over the Hill
(1931) - Merely Mary Ann
(1930) - The Eyes of the World
(1930) - Lightnin'
(1930) - Hell Harbor
(1929) - She Goes to War
(1928) - The Woman Disputed
(1927) - The Magic Flame
(1926) - The Winning of Barbara Worth
(1926) - Partners Again
(1925) - Stella Dallas
(1925) - Sackcloth and Scarlet
(1925) - Any Woman
(1924) - Romola
(1923) - The White Sister
(1923) - Fury
(1922) - Sonny
(1922) - The Seventh Day
(1922) - The Bond Boy
(1921) - When We Were 21
(1921) - The Sting of the Lash
(1921) - Salvage
(1921) - The Mistress of Shenstone
(1921) - David - mazlíček
(1920) - The White Dove
(1920) - Uncharted Channels
(1920) - One Hour Before Dawn
(1920) - Help Wanted - Male
(1920) - Haunting Shadows
(1920) - Dice of Destiny
(1919) - 23 1/2 Hours' Leave
(1919) - Where the West Begins
(1919) - When a Man Rides Alone
(1919) - This Hero Stuff
(1919) - A Sporting Chance
(1919) - Some Liar
(1919) - Six Feet Four
(1919) - Brass Buttons
(1919) - A Fugitive from Matrimony
(1918) - Up Romance Road
(1918) - Social Briars
(1918) - Powers That Prey
(1918) - The Locked Heart
(1918) - King Social Briars
(1918) - Hobbs in a Hurry
(1918) - Hearts or Diamonds?
(1918) - The Ghost of Rosy Taylor
(1918) - Beauty and the Rogue
(1918) - All the World to Nothing
(1917) - Vengeance of the Dead
(1917) - Twin Kiddies
(1917) - Told at Twilight
(1917) - Sunshine and Gold
(1917) - Southern Pride
(1917) - Souls in Pawn
(1917) - Scepter of Suspicion
(1917) - The Mate of the Sally Ann
(1917) - The Mainspring
(1917) - A Game of Wits
(1917) - The Climber
(1917) - The Bride's Silence
(1916) - Shadows and Sunshine
(1916) - The Sand Lark
(1916) - Pay Dirt
(1916) - The Oath of Hate
(1916) - Little Mary Sunshine
(1916) - Joy and the Dragon
(1916) - Faith's Reward
(1915) - Who Pays?
(1915) - Should a Wife Forgive?
(1915) - The Brand of Man

Henry King - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Henry King - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Henry King - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1925) Jeanne Crain

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.


Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Henry King 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Henry King - režisér, scénárista, herec

se narodil 24.1.1886 ve městě Christiansburg, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Henry King

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Henry King
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
4°29’
 
LunaLuna:
Váhy
2°22’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°58’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°45’
 
MarsMars:
Panna
25°13’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°58’
R
SaturnSaturn:
Rak
2°42’
R
UranUran:
Váhy
7°38’
R
NeptunNeptun:
Býk
22°47’
R
PlutoPluto:
Blíženci
1°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°39’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
7°30’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
11°14’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »