Hisaši Igawa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hisaši Igawa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hôten
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Hisaši Igawa (Hisashi Igawa) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.11.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hisaši Igawa 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hisaši Igawa
datum narození 17.11.1936
(herec, instagram)

Hisaši Igawa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kuchibiru ni Uta o
(2015) - Genkai Shuraku Kabushiki Kaisha (TV seriál)
(2014) - Higurashi no Ki
(2014) - Haru wo Seotte
(2013) - Sôgen no isu
(2010) - Akunin
(2009) - Arifureta Kiseki (TV seriál)
(2008) - Maboroshi no Yamataikoku
(2007) - Kitokito!
(2007) - Hoshi hitotsu no yoru
(2006) - Tannka
(2006) - Kenchô no hoshi
(2005) - 8-gatsu no Kurisumasu
(2002) - Amida-do dayori
(2001) - Hotoke
(2001) - Hotaru
(1999) - Ame agaru
(1998) - Sada
(1998) - Kekkon zenya (TV seriál)
(1998) - Bullet Ballet
(1997) - Miss Cinderella (TV seriál)
(1997) - Hakusen nagashi 19 no haru
(1996) - Yatsu haka-mura
(1996) - Mikeneko hoomuzu no suiri
(1995) - Hirošima
(1995) - The Last Bullet
(1995) - Fukai kawa
(1994) - Shijushichinin no shikaku
(1994) - Ningen Shikkaku: Tatoeba bokuga shindara (TV seriál)
(1993) - Madadayo
(1993) - Fusa
(1992) - Onna goroshi abura no jigoku
(1992) - Hikarigoke
(1992) - Goh-hime
(1991) - Válka a mládí
(1991) - Srpnová rapsodie
(1991) - Kamigata Kugaizoshi
(1990) - Sny Akiry Kurosawy
(1990) - Říjen, 3:4
(1989) - Rikyu
(1989) - Kita no kuni kara '89 kikyo
(1987) - Jirô monogatari
(1987) - Eiga joyu
(1986) - Rokumeikan
(1986) - Kataku no hito
(1985) - Tanpopo
(1985) - Ran
(1984) - Chihei-sen
(1984) - Husty
(1982) - Himeyuri no tô
(1979) - Yashagaike
(1979) - Usawa no keiji: Tomy & Matsu (TV seriál)
(1978) - Sonezaki shinju
(1977) - Toi ippon no michi
(1977) - Kuroki Taro no ai to bôken
(1976) - Fumō chitai
(1975) - Waga seishun no toki
(1975) - Seishun no mon
(1975) - Oživlé kameny
(1975) - Harakara
(1975) - Dômyaku rettô
(1974) - Shiawase
(1973) - Home from the Sea
(1972) - Letní vojáci
(1972) - Kokyô
(1970) - Tenkan no abarembo
(1970) - Kazoku
(1970) - Dode's-Ka Den
(1968) - Otoko wa tsurai yo (TV seriál)
(1967) - Wakamono tachi
(1967) - Soshiki bôryoku
(1967) - Nihon no ichiban nagai hi
(1966) - Zatôichi umi o wataru
(1966) - Gohiki no shinshi
(1966) - Gan
(1963) - Shiro to kuro
(1962) - Past
(1962) - Harakiri
(1962) - Aobe ka monogatari
(1959) - Jose Torres
(1957) - Ikiteiru koheiji

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.11.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hisaši Igawa 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hisaši Igawa - herec

se narodil 17.11.1936 ve městě Hôten
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hisaši Igawa

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Hisaši Igawa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°58’
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°21’
 
MerkurMerkur:
Štír
24°25’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°52’
 
MarsMars:
Váhy
1°43’
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°46’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°47’
R
UranUran:
Býk
6°53’
R
NeptunNeptun:
Panna
18°38’
 
PlutoPluto:
Rak
28°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°53’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°03’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
22°02’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »