Horatio Sanz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Horatio Sanz

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Santiago de Chile
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Horatio Sanz - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.6.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Horatio Sanz 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Horatio Sanz
datum narození 4.6.1969
(herec, instagram)

Horatio Sanz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - Zeroville
(2016) - The HOA
(2016) - Actors Anonymous
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
(2015) - Is That a Gun in Your Pocket
(2015) - Don Quixote: The Ingenious Gentleman of La Mancha
(2014) - The Hotwives of Orlando (TV seriál)
(2014) - A Better You
(2013) - Murder Police (TV seriál)
(2013) - G.B.F.
(2013) - Coogan Auto (TV seriál)
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Městečko Záhad (TV seriál)
(2012) - Girls (TV seriál)
(2012) - Game Shop (TV seriál)
(2012) - Diktátor
(2011) - High Road
(2010) - Saturday Night Live in the 2000s
(2010) - Freak Dance
(2010) - Big Lake (TV seriál)
(2009) - Rok jedna
(2009) - May the Best Man Win
(2009) - In the Motherhood (TV seriál)
(2008) - Upright Citizens Brigade: Asssscat
(2008) - Bratři z donucení
(2008) - Bad Mother's Handbook
(2007) - Štěstí ve hře
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Škola svádění
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2005) - Zpátky ve hře
(2005) - Policajtem proti své vůli
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Z nuly hrdinou
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - Supersvůdníci
(2000) - Road Trip
(1999) - Saturday Night Live 25
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.6.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Horatio Sanz 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Horatio Sanz - herec

se narodil 4.6.1969 ve městě Santiago de Chile
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Horatio Sanz

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Horatio Sanz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
13°40’
 
LunaLuna:
Vodnář
9°06’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
4°44’
R
VenušeVenuše:
Beran
28°39’
 
MarsMars:
Střelec
8°41’
R
JupiterJupiter:
Panna
26°19’
 
SaturnSaturn:
Býk
4°14’
 
UranUran:
Panna
29°52’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°53’
R
PlutoPluto:
Panna
22°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°25’
R
Černá LunaLilith:
Rak
9°14’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°20’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »