blizenci

Horatio Sanz
(2016): Zviřátka (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Santiago de Chile
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec
Horatio Sanz - Film: Zviřátka (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Horatio Sanz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - Zeroville
(2016) - The HOA
(2016) - Actors Anonymous
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
(2015) - Is That a Gun in Your Pocket
(2015) - Don Quixote: The Ingenious Gentleman of La Mancha
(2014) - The Hotwives of Orlando (TV seriál)
(2014) - A Better You
(2013) - Murder Police (TV seriál)
(2013) - G.B.F.
(2013) - Coogan Auto (TV seriál)
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Městečko Záhad (TV seriál)
(2012) - Girls (TV seriál)
(2012) - Game Shop (TV seriál)
(2012) - Diktátor
(2011) - Moves: The Rise and Rise of the New Pornographers
(2011) - High Road
(2010) - Saturday Night Live in the 2000s
(2010) - Freak Dance
(2010) - Big Lake (TV seriál)
(2009) - Rok jedna
(2009) - May the Best Man Win
(2009) - In the Motherhood (TV seriál)
(2008) - Upright Citizens Brigade: Asssscat
(2008) - Bratři z donucení
(2008) - Bad Mother's Handbook
(2007) - Štěstí ve hře
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Škola svádění
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2005) - Zpátky ve hře
(2005) - Policajtem proti své vůli
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Z nuly hrdinou
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - Supersvůdníci
(2000) - Road Trip
(1999) - Saturday Night Live 25
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Zviřátka (TV seriál)":
(*1977) Melanie Lynskey

(*1957) Jon Lovitz

(*1964) Molly Shannon

(*1942) John Witherspoon

(*1931) Robert Morse

(*1971) Shawn Wayans

(*1975) James Kyson

(*1973) Adam Scott

(*1961) Wesley Archer (režisér)

(*1964) Wanda Sykes

(*1971) Rob Corddry

(*1976) Paul Scheer

(*1973) Jay Duplass

(*1976) Mark Duplass

(*1976) Danny McBride

(*1983) Aziz Ansari

(*1953) Mindy Sterling

(*1970) Thomas Lennon

(*1963) Mitchell Hurwitz

(*1982) Jenny Slate

(*1980) Casey Wilson

(*1978) Katie Aselton

(*1964) Matt Walsh

(*1978) Nick Kroll

(*1979) Pete Holmes



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
13°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
9°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
4°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
8°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°19’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Býk
4°14’
Střelec
11°11’
UranUran:
Panna
29°52’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
26°53’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
22°24’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°25’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Rak
9°14’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Beran
6°20’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »