Hugh Hefner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hugh Hefner
(Hugh Marston Hefner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.4. 1926 - 16:20h
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
† 91 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Hugh Hefner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.4.1926 - 16:20  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.4.1926 - 22:20  
US, Chicago:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hugh Hefner 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Hugh Hefner
datum narození 9.4.1926
(zakladatel a vydavatel časopisu Playboy, instagram)

Hugh Hefner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2013) - Smiling Through the Apocalypse
(2013) - Marilyn: Birth of an Icon
(2013) - Gahan Wilson: Born Dead, Still Weird
(2012) - Plimpton! Starring George Plimpton as Himself
(2012) - Bettie Page Reveals All
(2012) - Party Like the Queen of France
(2011) - Looking for Lenny
(2011) - Cesta ke slávě Tonyho Curtise
(2010) - Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2010) - The Simpsons: Celebrity Friends
(2009) - Kendra
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2009) - Miss Březen
(2008) - Pamela - žiju si, jak chci
(2008) - Roman Polanski: Pravdivý příběh
(2008) - Let's Play, Boy
(2008) - Domácí mazlíček
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - In Search of Puppy Love
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - The Girls Next Door
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2005) - V Hlubokém hrdle
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - The Surreal Life
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Elvis Lives
(2003) - 200 Greatest Pop Culture Icons (TV seriál)
(2003) - Playboy: TheUltimate Playmate Search
(2003) - Celebrity Wings (TV seriál)
(2003) - Celebrity Naked Ambition
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Celebrities Uncensored (TV seriál)
(2002) - Who Wants to Be a Playboy Centerfold?
(2002) - Výstřih
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - Survival of the Prettiest
(2001) - Inside TV Land: Get Smart
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - Beyond the Glory (TV seriál)
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2000) - Poorman's Bikini Beach
(2000) - Playboy: The Party Continues
(2000) - Playboy: The Complete Anna Nicole Smith
(2000) - Ian Fleming: 007's Creator
(2000) - Toxický mstitel 4: Masakr ve městě
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1999) - The Man Show
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Playmates of the Year: The 90's
(1999) - Playmate Pajama Party
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Američtí pasáci
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - The Bunny Years
(1998) - Whose Line Is It Anyway?
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Playboy: The Story of X
(1998) - Hugh Hefner: American Playboy Revisited
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Playboy: Jenny McCarthy - The Playboy Years
(1997) - Playboy: Farrah Fawcett, All of Me
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1997) - The Fifties (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - 100 Years of Horror: The Walking Dead
(1996) - 100 Years of Horror: The Monster Makers
(1996) - 100 Years of Horror: The Frankenstein Family
(1996) - 100 Years of Horror: The Double Demons
(1996) - 100 Years of Horror: The Count and Company
(1996) - 100 Years of Horror: The Aristocrats of Evil
(1996) - 100 Years of Horror: Sorcerers
(1996) - 100 Years of Horror: Scream Queens
(1996) - 100 Years of Horror: Maniacs
(1996) - 100 Years of Horror: Giants and Dinosaurs
(1996) - 100 Years of Horror
(1996) - Intimate Portrait: Marilyn Monroe
(1996) - The Best of Jenny McCarthy
(1995) - The World of 007
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1994) - Howard Stern
(1994) - Marilyn Monroe: Life After Death
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1991) - Playmates of the Year: The 80's
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sam Kinison: Breaking the Rules
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1986) - One Voice (koncert)
(1985) - Dorothy Stratten: The Untold Story
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1982) - The Comeback Trail
(1981) - History of the World: Part I
(1980) - Pink Lady
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - Hvorfor gør de det?
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - Mir hat es immer Spaß gemacht
(1969) - Playboy After Dark
(1969) - Della
(1969) - Freiheit für die Liebe
(1968) - The Beautiful Phyllis Diller Show
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1965) - The Dean Martin Show
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
Hugh Hefner - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.4.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hugh Hefner 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hugh Hefner - zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

se narodil 9.4.1926 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hugh Hefner

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Hugh Hefner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
19°18’
7
 
LunaLuna:
Ryby
13°36’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
3°15’
7
R
VenušeVenuše:
Ryby
3°21’
6
 
MarsMars:
Vodnář
12°48’
5
 
JupiterJupiter:
Vodnář
20°40’
5
 
SaturnSaturn:
Štír
25°06’
3
R
UranUran:
Ryby
26°46’
7
 
NeptunNeptun:
Lev
22°08’
11
R
PlutoPluto:
Rak
12°37’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°03’
10
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°11’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
27°20’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
20°11’
11
Domy:
Panna
25°52’
Ryby
25°52’
2:
Váhy
21°20’
8:
Beran
21°20’
3:
Štír
21°29’
9:
Býk
21°29’
Střelec
25°10’
Blíženci
25°10’
5:
Kozoroh
29°04’
Rak
29°04’
6:
Vodnář
29°41’
Lev
29°41’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
10°31’
11
Slun./Luna:
Beran
1°27’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »