Ian Holm wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ian Holm
(Ian Holm Cuthbert)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.9. 1931 - 02:00h
Místo:
Ilford, Anglie
Země:
Věk:
86 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ian Holm - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (B)
Datum narození a čas (místní čas):
12.9.1931 - 02:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.9.1931 - 01:00  
GB, Ilford:
51°33' s.š., 0°5' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ian Holm 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ian Holm
datum narození 12.9.1931
(herec, instagram)

Ian Holm - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2012) - Hobit: Neočekávaná cesta
(2009) - 1066: Historie psaná krví (TV seriál)
(2007) - Ratatouille
(2006) - Přišli jsme z kosmu?
(2006) - Renesance
(2006) - Cvokař
(2006) - Boj o Jeruzalém
(2005) - Titan
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2005) - Strangers with Candy
(2005) - Obchodník se smrtí
(2005) - Chromofobie
(2004) - Svět draků
(2004) - Procitnutí v Garden State
(2004) - Letec
(2004) - Den poté
(2004) - Den D
(2003) - Monsters We Met (TV seriál)
(2003) - Dny, které otřásly světem (TV seriál)
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2002) - Prisoner of Paradise
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Z pekla
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Císařovy nové šaty
(2000) - The Holocaust on Trial
(2000) - Eiger Solo
(2000) - Tajemství
(2000) - Poslední sexbomby
(2000) - Mrcha
(2000) - Mistr zázraků
(2000) - Esther Kahn
(2000) - Dotek zla
(1999) - Wisconsinský výlet za smrtí
(1999) - Zápas
(1999) - Šimon Mág
(1999) - Shergar
(1999) - Gooseberries Don't Dance
(1999) - Farma zvířat
(1999) - eXistenZ
(1998) - King Lear
(1998) - Alenka v zemi za zrcadlem
(1997) - Soumrak nad Manhattanem
(1997) - Sladké zítřky
(1997) - Pátý element
(1997) - Inkognito
(1997) - Extra život
(1996) - The Churchills (TV seriál)
(1996) - The Gulf War
(1996) - Žranice
(1996) - Loch Ness
(1995) - The Seas of Zanzibar
(1995) - Hiroshima: The Decision to Drop the Bomb
(1994) - Šílenství krále Jiřího
(1994) - Frankenstein
(1994) - The Deep Blue Sea
(1993) - The Return of the Borrowers (TV seriál)
(1993) - Hodina prasete
(1992) - Gomorron
(1992) - Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
(1992) - Performance (TV seriál)
(1992) - Modrý led
(1992) - The Borrowers (TV seriál)
(1991) - The Fever
(1991) - Uncle Vanya
(1991) - Nahý oběd
(1991) - Michelangelo
(1991) - The Last Romantics
(1991) - Kafka
(1990) - The Stuff of Madness
(1990) - Stalin (TV seriál)
(1990) - Hamlet
(1989) - The Wars of the Roses (TV seriál)
(1989) - The Tailor of Gloucester
(1989) - Jindřich V.
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1988) - Jiná žena
(1988) - Game, Set, and Match (TV seriál)
(1987) - Adventure (TV seriál)
(1986) - Murder by the Book
(1985) - Television (TV seriál)
(1985) - Tanec s cizincem
(1985) - Mr. and Mrs. Edgehill
(1985) - Městečko Wetherby
(1985) - Dítě snů
(1985) - Browningův překlad
(1985) - Brazil
(1984) - Tarzan
(1984) - Laughterhouse
(1983) - Bette Davis - A Basically Benevolent Volcano
(1982) - Soft Targets
(1982) - Návrat vojáka
(1982) - Inside the Third Reich
(1982) - The Bell (TV seriál)
(1981) - Zloději času
(1981) - Strike: The Birth of Solidarity
(1981) - Ohnivé vozy
(1980) - Strike!
(1980) - We, the Accused (TV seriál)
(1979) - Vetřelec
(1979) - S.O.S. Titanic
(1979) - Na západní frontě klid
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1978) - The Lost Boys (TV seriál)
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1978) - Flayed
(1978) - Bídníci
(1977) - Pochoduj nebo zemři
(1977) - Muž se železnou maskou
(1977) - Jubilee (TV seriál)
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - Volání na ďábla
(1976) - Robin a Mariana
(1974) - The Wood Demon
(1974) - Ohrožení Britannicu
(1974) - Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
(1974) - May We Come In?
(1974) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(1973) - The Homecoming
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1973) - Conjugal Rights (TV seriál)
(1972) - Mladý Winston
(1972) - The Man from Haven (TV seriál)
(1972) - King Oedipus
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1971) - Marie Stuartovna, královna Skotska
(1970) - Uťatá hlava
(1970) - Emma's Time
(1969) - Moonlight on the Highway
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - A Midsummer Night's Dream
(1968) - Frankenstein
(1968) - The Fixer
(1968) - The Bofors Gun
(1966) - The Body Snatcher
(1965) - War of the Roses (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1958) - Girls at Sea
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
Ian Holm - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1946) Penelope Wilton - manželka

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ian Holm 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ian Holm - herec

se narodil 12.9.1931 ve městě Ilford, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ian Holm

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Ian Holm
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
18°18’
3
 
LunaLuna:
Panna
16°16’
3
 
MerkurMerkur:
Panna
6°18’
2
R
VenušeVenuše:
Panna
19°21’
3
 
MarsMars:
Váhy
26°26’
4
 
JupiterJupiter:
Lev
12°13’
1
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°43’
6
R
UranUran:
Beran
18°30’
10
R
NeptunNeptun:
Panna
6°00’
2
 
PlutoPluto:
Rak
21°48’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°09’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°00’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
23°33’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
2°24’
1
Domy:
Lev
0°22’
Vodnář
0°22’
2:
Lev
16°40’
8:
Vodnář
16°40’
3:
Panna
7°13’
9:
Ryby
7°13’
Váhy
5°37’
Beran
5°37’
5:
Štír
14°49’
Býk
14°49’
6:
Střelec
27°26’
Blíženci
27°26’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
2°59’
11
Slun./Luna:
Panna
17°17’
3


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »