Igor Chmela wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Igor Chmela

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1971
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Igor Chmela - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1971 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Igor Chmela 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Igor Chmela
datum narození v roce *1971
(herec, instagram)

Igor Chmela - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Fagus
(2016) - Kozy léčí
(2016) - Hlas pro římského krále
(2015) - La Parta
(2015) - Cesta do Říma
(2014) - SM Kabaret: Krimikabaret (divadelní záznam)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Přijde letos Ježíšek?
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2012) - Definice lásky
(2012) - Čtyři slunce
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Partička
(2011) - Film o filmu Rodina je základ státu
(2011) - Vendeta
(2011) - Rodina je základ státu
(2011) - Perfect Days
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2010) - Román pro muže
(2010) - Největší z Čechů
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2009) - Muži v říji
(2008) - Zázrak v černém domě (divadelní záznam)
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Rudý baron
(2008) - Na rozchodnou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Karamazovi
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - El Paso
(2008) - Děti noci
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Tajnosti
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Pravidla lži
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2006) - Grandhotel
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
(2004) - Na stojáka
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Nehoda
(2003) - Terasa (divadelní záznam)
(2002) - Oblomov (divadelní záznam)
(2000) - Trapný večer (divadelní záznam)
(1998) - Za zdí
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Rok na vsi (divadelní záznam)
Igor Chmela - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Igor Chmela 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Igor Chmela - herec

se narodil v roce *1971 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Igor Chmela

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Igor Chmela
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
11°26’
 
LunaLuna:
Ryby
19°04’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°25’
R
VenušeVenuše:
Štír
26°02’
 
MarsMars:
Štír
17°00’
 
JupiterJupiter:
Štír
27°51’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°54’
R
UranUran:
Váhy
13°26’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°02’
 
PlutoPluto:
Panna
29°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°52’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°58’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »