Isaac Hayes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Isaac Hayes
(Isaac Lee Hayes Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.8. 1942 - 04:00h
Místo:
Covington, Kentucky
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.8.2008 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec, zpěvák

Isaac Hayes - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.8.1942 - 04:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.8.1942 - 08:00  
US, Covington:
39°5' s.š., 84°31' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Isaac Hayes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Isaac Hayes
datum narození 20.8.1942
(herec, zpěvák, instagram)

Isaac Hayes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2009) - Let Freedom Sing: How Music Inspired the Civil Rights Movement
(2008) - V rytmu soulu
(2008) - Return to Sleepaway Camp
(2008) - Kód smrti
(2007) - Respect Yourself: The Stax Records Story
(2005) - United
(2005) - Snaž se a jeď
(2004) - Tyranosarie
(2004) - Dodge City: A Spaghetto Western
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Soulsville
(2003) - Soul Man: Isaac Hayes
(2003) - Return to 'Escape from New York'
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Soul Comes Home
(2003) - Seznam dnů
(2003) - Poslední bojovník
(2002) - Sounds of Memphis
(2002) - Jen silní přežijí
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2001) - Chelsea Walls
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Hollywood Rocks the Movies: The Early Years (1955-1970)
(2000) - Acapulco Black Film Festival
(2000) - Top Ten Comedy Records
(2000) - Christmas in South Park (TV seriál)
(2000) - Falešná hra
(2000) - Drsnej Shaft
(1999) - Jedu do South Parku
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ninth Street
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1998) - Blues Brothers 2000
(1997) - Strýček Sam
(1997) - Six Ways to Sunday
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1996) - Orientation: A Scientology Information Film
(1996) - Oblivion 2: Backlash
(1996) - Illtown
(1996) - Delfín Filip
(1995) - Soul Survivors
(1995) - Once Upon a Time... When We Were Colored
(1995) - Kouzelný ostrov
(1994) - Oblivion
(1994) - Může to potkat i vás
(1993) - Children of Africa
(1993) - Hra na zradu
(1993) - Hallelujah
(1993) - Deadly Exposure
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1993) - Bláznivý příběh Robina Hooda
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Smrtelné tajemství
(1991) - Golden Age of Rock'n'Roll (TV seriál)
(1991) - Svérázná spravedlnost
(1991) - První na ráně
(1990) - Oheň, led a dynamit
(1990) - Hammer, Slammer, & Slade
(1988) - Escuadrón
(1988) - Dostanu tě, syčáku
(1987) - Medium Rare
(1987) - Dead Aim
(1986) - Betrayed by Innocence
(1981) - Útěk z New Yorku
(1977) - American Bandstand's 25th Anniversary
(1975) - It Seemed Like a Good Idea at the Time
(1974) - The Black Moses of Soul
(1974) - Uomini duri
(1974) - Tirák Turner
(1973) - Wattstax
(1973) - Save the Children
(1973) - Jack Benny's First Farewell Special
(1971) - Soul in Cinema: Filming Shaft on Location
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della

Isaac Hayes - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.8.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Isaac Hayes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Isaac Hayes - herec, zpěvák

se narodil 20.8.1942 ve městě Covington, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Isaac Hayes

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Isaac Hayes
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
26°40’
2
 
LunaLuna:
Střelec
7°56’
5
 
MerkurMerkur:
Panna
12°50’
3
 
VenušeVenuše:
Lev
3°54’
1
 
MarsMars:
Panna
11°59’
3
 
JupiterJupiter:
Rak
15°34’
12
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°22’
11
 
UranUran:
Blíženci
4°24’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
28°24’
3
 
PlutoPluto:
Lev
5°59’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°35’
3
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°10’
12
 
CheirónCheirón:
Lev
19°46’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
9°32’
10
Domy:
Rak
20°48’
Kozoroh
20°48’
2:
Lev
10°56’
8:
Vodnář
10°56’
3:
Panna
4°21’
9:
Ryby
4°21’
Váhy
3°49’
Beran
3°49’
5:
Štír
10°03’
Býk
10°03’
6:
Střelec
17°56’
Blíženci
17°56’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
27°19’
11
Slun./Luna:
Váhy
17°18’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »