J. K. Simmons wikipedie, horoscope, astrology, instagram

J. K. Simmons
(Jonathan Kimble Simmons)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

J. K. Simmons - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.1.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(J. K. Simmons 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
J. K. Simmons
datum narození 9.1.1955
(herec, instagram)

J. K. Simmons - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Snowman
(2017) - The Lake
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2016) - The Accountant
(2016) - Still Punching the Clown
(2016) - Patriots Day
(2016) - La La Land
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Bastards
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - What Lives Inside (TV seriál)
(2015) - The Meddler
(2015) - Terminator Genisys
(2015) - Rock Dog
(2015) - Enas Allos Kosmos
(2014) - Whiplash
(2014) - The Boxcar Children
(2014) - The Rewrite
(2014) - Muži, ženy a děti
(2014) - Murder of a Cat
(2014) - Major Lazer (TV seriál)
(2014) - Growing Up Fisher (TV seriál)
(2014) - Break Point
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2014) - Barefoot
(2013) - 3 Geezers!
(2013) - Wish You Well
(2013) - Whiplash
(2013) - Temné nebe
(2013) - Prodloužený víkend
(2013) - Marvel Superhrdinové
(2013) - The Magic Bracelet
(2013) - jOBS
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Family Tools (TV seriál)
(2012) - The Words
(2012) - Muži sobě (TV seriál)
(2012) - Legenda Korry (TV seriál)
(2012) - Kontraband
(2012) - Dokonalý Spiderman (TV seriál)
(2012) - Best Friends Forever (TV seriál)
(2011) - Znovu a jinak
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Hudba hrát nepřestala
(2011) - Fanboy
(2011) - Dobrý doktor
(2011) - Blackstone
(2010) - 4192: The Crowning of the Hit King
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
(2010) - Opravdová kuráž
(2010) - Neviditelný symbol
(2010) - Megamysl
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - Bláznivá svoboda
(2010) - A Beginner's Guide to Endings
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - Rudý písek
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Lítám v tom
(2009) - Kámoš k pohledání
(2009) - Jennifer's Body - Bacha, kouše!
(2009) - Holka z města
(2009) - Extrakt
(2009) - Bráchova holka
(2009) - Armáda jednoho
(2009) - Absolventka
(2008) - Po přečtení spalte
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Spider-Man 3
(2007) - Postal
(2007) - Odvlečen
(2007) - Mé srdce pohřběte u Wounded Knee
(2007) - Juno
(2006) - První sníh
(2006) - Astronaut
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Drsný časy
(2005) - Děkujeme, že kouříte
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Making the Amazing
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Ohnivý oceán
(2004) - Lupiči paní domácí
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Off the Map
(2003) - Disposal
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Spider-Man
(2002) - Homeward Bound
(2002) - Cesta do války
(2001) - Mexičan
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(2000) - Podzim v New Yorku
(2000) - Mrcha
(1999) - Pravidla moštárny
(1999) - Hra snů
(1999) - Hit and Runway
(1998) - Celebrity
(1998) - Above Freezing
(1997) - Šakal
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Možná jsem vrah
(1997) - Dráždivé intriky
(1997) - Crossing Fields
(1997) - Anastázie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Smrtící léčba
(1996) - Klub odložených žen
(1994) - Skaut
(1994) - Nezvaný host
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1986) - Detektiv Doyle
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

J. K. Simmons 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

J. K. Simmons - herec

se narodil 9.1.1955 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - J. K. Simmons

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


J. K. Simmons
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°27’
 
LunaLuna:
Lev
1°22’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
27°34’
 
VenušeVenuše:
Střelec
2°43’
 
MarsMars:
Ryby
25°55’
 
JupiterJupiter:
Rak
25°45’
R
SaturnSaturn:
Štír
19°03’
 
UranUran:
Rak
25°58’
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°07’
 
PlutoPluto:
Lev
26°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°58’
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°20’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°25’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »