Jack Carson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Carson
(John Elmer Carson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Carman
Země:
Věk:
† 52 let
Úmrtí:
2.1.1963 (Příčina: Rakovina, Žaludek)
Povolání:
herec

Jack Carson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.10.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Carson 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jack Carson
datum narození 27.10.1910
(herec, instagram)

Jack Carson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Neboj se a jez!
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1965) - Hollywood My Home Town
(1962) - Sammy the Way Out Seal
(1961) - King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
(1960) - The Bramble Bush
(1960) - New Comedy Showcase (TV seriál)
(1958) - Rally 'Round the Flag, Boys!
(1958) - Kočka na rozpálené plechové střeše
(1957) - The Tattered Dress
(1957) - The Tarnished Angels
(1956) - Screen Snapshots: Playtime in Hollywood
(1956) - Fabulous Hollywood
(1956) - Magnificent Roughnecks
(1956) - The Bottom of the Bottle
(1955) - Screen Snapshots: Hollywood Cowboy Stars
(1955) - Screen Snapshots: Hollywood Plays Golf
(1955) - Ain't Misbehavin'
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - Red Garters
(1954) - Phffft!
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Screen Snapshots: Hollywood's Pair of Jacks
(1953) - Dangerous When Wet
(1951) - Strike It Rich
(1951) - The Groom Wore Spurs
(1951) - Mr. Universe
(1950) - Four Star Revue
(1950) - The Soundman
(1950) - Screen Snapshots: Hollywood Goes to Bat
(1950) - The Good Humor Man
(1950) - Bright Leaf
(1949) - Nádherný pocit
(1949) - My Dream Is Yours
(1949) - John Loves Mary
(1948) - Two Guys from Texas
(1948) - Romance on the High Seas
(1948) - Let's Sing a Song From the Movies
(1948) - April Showers
(1948) - Always Together
(1947) - So You Want to Be in Pictures
(1947) - Screen Snapshots: Out-of-This-World Series
(1947) - Love and Learn
(1946) - Two Guys from Milwaukee
(1946) - The Time, the Place and the Girl
(1946) - One More Tomorrow
(1945) - Roughly Speaking
(1945) - Mildred Pierceová
(1944) - Road to Victory
(1944) - The Doughgirls
(1944) - The Shining Future
(1944) - Shine On, Harvest Moon
(1944) - Make Your Own Bed
(1944) - Jezinky a bezinky
(1944) - Hollywood Canteen
(1943) - The Hard Way
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1943) - Princess O'Rourke
(1942) - Wings for the Eagle
(1942) - The Male Animal
(1942) - Larceny, Inc.
(1942) - Gentleman Jim
(1941) - The Strawberry Blonde
(1941) - The Bride Came C.O.D.
(1941) - Pan Smith s manželkou
(1941) - Navy Blues
(1941) - Love Crazy
(1941) - Blues in the Night
(1940) - Young as You Feel
(1940) - Typhoon
(1940) - Shooting High
(1940) - Sandy Gets Her Man
(1940) - Queen of the Mob
(1940) - Parole Fixer
(1940) - Lucky Partners
(1940) - Love Thy Neighbor
(1940) - I Take This Woman
(1940) - Girl in 313
(1940) - Enemy Agent
(1940) - City of Chance
(1940) - Alias the Deacon
(1939) - 5th Ave Girl
(1939) - Vzpoura žen
(1939) - The Honeymoon's Over
(1939) - The Escape
(1939) - Pan Smith přichází
(1939) - Legion of Lost Flyers
(1939) - The Kid From Texas
(1938) - Vzdušné zámky
(1938) - This Marriage Business
(1938) - The Saint in New York
(1938) - Rozmarná žena
(1938) - Picketing for Love
(1938) - Night Spot
(1938) - Mr. Doodle Kicks Off
(1938) - Maid's Night Out
(1938) - Leopardí žena
(1938) - Law of the Underworld
(1938) - Having Wonderful Time
(1938) - Go Chase Yourself
(1938) - Everybody's Doing It
(1938) - Crashing Hollywood
(1938) - Condemned Women
(1937) - You Only Live Once
(1937) - Too Many Wives
(1937) - The Toast of New York
(1937) - Stand-In
(1937) - She's Got Everything
(1937) - Reported Missing
(1937) - A Rented Riot
(1937) - Quick Money
(1937) - On Again Off Again
(1937) - Music for Madame
(1937) - Motýl vzlétl k záři
(1937) - It Could Happen to You!
(1937) - High Flyers
(1937) - Harris in the Spring
Jack Carson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1925) Lola Albright - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1922) Doris Day
(*1922) Janis Paige
(*1906) Joan Crawford
(*1907) Katharine Hepburn

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.10.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Carson 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Carson - herec

se narodil 27.10.1910 ve městě Carman, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Carson

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Jack Carson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
3°11’
 
LunaLuna:
Panna
0°35’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°53’
 
VenušeVenuše:
Váhy
25°40’
 
MarsMars:
Váhy
23°16’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°43’
 
SaturnSaturn:
Býk
3°05’
R
UranUran:
Kozoroh
21°33’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°34’
R
PlutoPluto:
Blíženci
27°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°54’
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°34’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°55’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »