Jack Palance wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Palance
(Vladimir Palahniuk)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lattimer Mines
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jack Palance - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.2.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Palance 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jack Palance
datum narození 18.2.1919
(herec, instagram)

Jack Palance - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Dva ve vlně
(2004) - Jak jsme vyrůstali
(2003) - Lennon Legend: The Very Best of John Lennon (hudební videoklip)
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2002) - Skryté hlasy
(2001) - Pulp Cinema
(2001) - The Omen Legacy
(2001) - Santův zatoulaný sob
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1999) - Sarah, prostá a vysoká
(1999) - Ostrov pokladů
(1999) - Cast and Crew
(1998) - Marco Polo
(1998) - Ebenezer
(1997) - I'll Be Home for Christmas
(1996) - War Games
(1995) - Rod Serling: Submitted for Your Approval
(1995) - Konec Divokého západu
(1994) - Zóna soumraku
(1994) - Poldové a zloději
(1994) - Labutí princezna
(1994) - Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Cyborg 2 - Skleněný stín
(1992) - When It Was a Game 2
(1992) - Legends of the West
(1992) - Nechci už zpátky
(1992) - Horror of the Hungry Humongous Hungan
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Sluneční hrozba
(1989) - Tango a Cash
(1989) - Psanec z planety Gor
(1989) - Batman
(1988) - Mladé pušky
(1987) - Hotel Bagdad
(1987) - Gor
(1985) - Tales of the Haunted
(1982) - Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
(1982) - Alone in the Dark
(1981) - Ripley's Believe It or Not!
(1981) - Evil Stalks This House
(1980) - Without Warning
(1980) - The Golden Moment: An Olympic Love Story
(1980) - The Ivory Ape
(1980) - Hawk mstitel
(1979) - The Shape of Things to Come
(1979) - The Last Ride of the Dalton Gang
(1979) - Portrét opravdového muže
(1979) - Cocaine Cowboys
(1979) - Angels' Brigade
(1978) - The One Man Jury
(1977) - Welcome to Blood City
(1976) - Squadra antiscippo
(1976) - Sangue di sbirro
(1976) - Safari Expres
(1976) - Padroni della citta, I
(1976) - The Four Deuces
(1976) - Eva nera
(1976) - Boží zbraň
(1976) - Afrika expres
(1975) - Volání vlků
(1975) - L'Infermiera
(1975) - The Hatfields and the McCoys
(1975) - Bronk (TV seriál)
(1975) - Bronk
(1974) - The Godchild
(1974) - Dracula
(1974) - Craze
(1973) - Drsná Oklahoma
(1973) - Blu gang vissero per sempre felici e ammazzati
(1972) - Imagine
(1972) - To zvládnem, amigo
(1972) - Tedeum
(1972) - Chatova země
(1972) - And So Ends
(1971) - Jezdci
(1970) - Vamos a matar, compañeros
(1970) - Monte Walsh
(1970) - The McMasters
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della
(1969) - L'Urlo dei giganti
(1969) - Rebelové
(1969) - Marquis de Sade: Justine
(1969) - La Legione dei dannati
(1969) - Che!
(1969) - Hora cero: Operación Rommel
(1968) - Žoldnéř
(1968) - Las Vegas, 500 millones
(1968) - Flash 30
(1968) - Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - Zabij draka
(1967) - Torture Garden
(1966) - The Spy in the Green Hat
(1966) - Profesionálové
(1966) - Alice Through the Looking Glass
(1965) - Once a Thief
(1964) - Paparazzi
(1964) - Bardot et Godard
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - Pohrdání
(1963) - Interview s Fritzem Langem
(1962) - Zločinec
(1962) - La Guerra continua
(1962) - Dobyvatelův meč
(1961) - Password
(1961) - Poslední soud
(1961) - Mongoli, I
(1961) - Barabáš
(1960) - Treno di Natale
(1960) - Napoleon
(1960) - The Barbarians
(1959) - Flor de mayo
(1959) - Deset vteřin do pekla
(1958) - The Man Inside
(1957) - The Lonely Man
(1957) - House of Numbers
(1956) - Útok!
(1956) - Requiem for a Heavyweight
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Velký nůž
(1955) - Kiss of Fire
(1955) - I Died a Thousand Times
(1954) - Stříbrný kalich
(1954) - Sign of the Pagan
(1953) - Shane
(1953) - Second Chance
(1953) - Man in the Attic
(1953) - Flight to Tangier
(1953) - Arrowhead
(1952) - Náhlý strach
(1950) - Samurajové útočí
(1950) - Panika v ulicích
(1949) - Hands of Murder (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town

Jack Palance - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jack Palance - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Palance 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Palance - herec

se narodil 18.2.1919 ve městě Lattimer Mines, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Palance

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Jack Palance
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°47’
 
LunaLuna:
Váhy
9°03’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
24°27’
 
VenušeVenuše:
Ryby
19°21’
 
MarsMars:
Ryby
17°19’
 
JupiterJupiter:
Rak
6°00’
R
SaturnSaturn:
Lev
24°30’
R
UranUran:
Vodnář
27°45’
 
NeptunNeptun:
Lev
7°22’
R
PlutoPluto:
Rak
4°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
9°08’
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°58’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »