James Caan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Caan
(James Edmund Caan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.3. 1940 - 22:31h
Místo:
Bronxdale, New York
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

James Caan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.3.1940 - 22:31  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.3.1940 - 03:31  
US, Bronxdale:
40°51' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Caan 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
James Caan
datum narození 26.3.1940
(herec, režisér, instagram)

James Caan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Redemption
(2016) - The Waiting
(2016) - Sweetwater
(2016) - Operation Insanity
(2015) - Wuthering High
(2015) - Sicilian Vampire
(2015) - Postradatelní agenti
(2015) - Minkow
(2014) - Altman
(2014) - The Outsider
(2014) - Preggoland
(2014) - Muži v ringu
(2013) - Svedeni a opuštěni
(2013) - Zataženo, občas trakaře 2
(2013) - Pokrevní pouto
(2013) - Back in the Game (TV seriál)
(2012) - The Godfather Legacy
(2012) - Small Apartments
(2012) - Můj otec je šílenec
(2012) - Město divů (TV seriál)
(2012) - For the Love of Money
(2011) - Po svém
(2011) - Oddělen
(2010) - Příležitost dělá zloděje
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2009) - Zataženo, občas trakaře
(2009) - Prostředníci
(2009) - Otravný pomeranč (TV seriál)
(2009) - Mercy
(2009) - Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side
(2008) - Hollywood Gangster
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2008) - Mafiánka
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Brando
(2006) - The Godfather and the Mob
(2006) - Lightfield's Home Videos
(2005) - The Girls Next Door
(2005) - The Contender
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Bullets Over Hollywood
(2005) - Ďábelský Santa
(2004) - Dragons' Den
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Nicole Kidman: An American Cinematheque Tribute
(2003) - Intimate Portrait: Vanessa Marcil
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - This Thing of Ours
(2003) - Rezidence Jericho
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - The Incredible Mrs. Ritchie
(2003) - Dogville
(2003) - Dallas 362
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Misery Loves Company
(2002) - Stroj rajské pohody
(2002) - Město duchů
(2002) - Krvavý zločin
(2001) - Zapadákov
(2001) - Záblesk z pekel
(2001) - Stíny minulosti
(2001) - Night at the Golden Eagle
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Bachař z věznice Red Rock
(2000) - Playboy: The Party Continues
(2000) - Únosci
(2000) - Temná zákoutí
(2000) - Šťastné město
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Playmate Pajama Party
(1999) - The Making of a Mobster: 'Mickey Blue Eyes'
(1999) - Come Get Some: The Women of the WWF
(1999) - Mickovy modré oči
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - This Is My Father
(1998) - Případ z Poodle Springs
(1997) - The Directors: Norman Jewison
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Tašunga
(1996) - Střelený
(1996) - Likvidátor
(1996) - Grázlové
(1995) - A Boy Called Hate
(1994) - Howard Stern
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Harley-Davidson: The American Motorcycle
(1993) - Program
(1993) - Kost a kůže
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1991) - Naked Hollywood
(1991) - The Godfather Family: A Look Inside
(1991) - Muž se třema rukama
(1991) - For the Boys
(1990) - Misery nechce zemřít
(1990) - Dick Tracy
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Lebkouni
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Zahrady z kamene
(1985) - Dorothy Stratten: The Untold Story
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Polib mě na rozloučenou
(1981) - Zloděj
(1981) - Uns et les autres, Les (TV seriál)
(1981) - Jedni a druzí
(1980) - Ztraceni beze stop
(1979) - 1941
(1979) - Druhá kapitola
(1978) - Přijíždí jezdec
(1977) - Superstunt
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1977) - Jiný muž, jiná šance
(1976) - Němý film
(1976) - Harry a Walter jedou do New Yorku
(1975) - Funny Girl to Funny Lady
(1975) - Don Rickles: Buy This Tape You Hockey Puck
(1975) - Zabijácká elita
(1975) - Rollerball
(1975) - Gone with the West
(1975) - Funny Lady
(1975) - From Rome to Rollerball: The Full Circle
(1974) - Kmotr II
(1974) - Gambler
(1974) - Freebie and the Bean
(1973) - Propustka do půlnoci
(1973) - Na šikmé ploše
(1972) - Kmotr
(1971) - T.R. Baskin
(1971) - Brianova píseň
(1970) - Rabbit, Run
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Ponorka X-1
(1969) - Lidé deště
(1968) - Countdown
(1968) - Cesta do Shilohu
(1967) - Games
(1966) - El Dorado
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - Red Line 7000
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - Dáma v kleci
(1963) - Sladká Irma
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)

James Caan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
James Caan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Caan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Caan - herec, režisér

se narodil 26.3.1940 ve městě Bronxdale, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Caan

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


James Caan
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
6°19’
4
 
LunaLuna:
Štír
22°22’
12
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°01’
4
R
VenušeVenuše:
Býk
20°45’
6
 
MarsMars:
Býk
26°15’
6
 
JupiterJupiter:
Beran
18°02’
5
 
SaturnSaturn:
Býk
0°47’
5
 
UranUran:
Býk
19°28’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
23°48’
10
R
PlutoPluto:
Lev
0°40’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°59’
11
R
Černá LunaLilith:
Ryby
21°35’
4
 
CheirónCheirón:
Rak
14°00’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
11°31’
4
Domy:
Štír
27°34’
Býk
27°34’
2:
Střelec
28°42’
8:
Blíženci
28°42’
3:
Vodnář
5°08’
9:
Lev
5°08’
Ryby
11°51’
Panna
11°51’
5:
Beran
12°49’
Váhy
12°49’
6:
Býk
7°20’
Štír
7°20’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
19°43’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
29°20’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »