James Coburn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Coburn
(James Harrison Coburn Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.8. 1928 - 20:15h
Místo:
Laurel, Nebraska
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.11.2002 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

James Coburn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
31.8.1928 - 20:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.9.1928 - 02:15  
US, Laurel:
42°26' s.š., 97°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Coburn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
James Coburn
datum narození 31.8.1928
(herec, instagram)

James Coburn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - I Am Steve McQueen
(2008) - How the West Was Lost
(2007) - The McCartney Years
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Bruce Lee: The Immortal Dragon
(2002) - Sněžní psi
(2002) - I Love Muppets
(2002) - Americká zbraň
(2001) - Poslední dny
(2001) - Once Upon a Time: Sergio Leone
(2001) - Kurosawa
(2001) - Intimate Portrait: Raquel Welch
(2001) - Yellow Bird
(2001) - Walter a Henry
(2001) - Vězeň
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - World's Scariest Ghosts: Caught on Tape
(2000) - Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven'
(2000) - Otcova muka
(2000) - May Day
(2000) - The Good Doctor
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Odplata
(1999) - Noemova archa
(1998) - Steve McQueen: The E! True Hollywood Story
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Palau - Ráj Pacifiku
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1997) - Utrpení
(1997) - Skeletons
(1997) - Falešné svědectví
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Okavango - divoký ráj Afriky
(1996) - Ben Johnson: Third Cowboy on the Right
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Zamilovaný profesor
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Likvidátor
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - Past
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Policajti ve výslužbě
(1994) - Maverick
(1993) - Return to 'The Great Escape'
(1993) - Drakova kletba
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Christmas Reunion
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Sam Peckinpah: Man of Iron
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1992) - Tisíc hrdinů
(1992) - Mastergate
(1992) - Hráč
(1992) - The Fifth Corner (TV seriál)
(1991) - Hollywoodští specialisté (TV seriál)
(1991) - Silverfox
(1991) - Hudson Hawk
(1990) - Tag till himlen
(1990) - My Riviera (TV seriál)
(1990) - Mladé pušky II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Call from Space
(1988) - Walking After Midnight
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Death of a Soldier
(1985) - Otcovy hříchy
(1984) - Cowboys of the Saturday Matinee
(1984) - Tas!
(1984) - Martinův den
(1983) - Malibu
(1983) - Digital Dreams
(1982) - All-Star Birthday Party at Annapolis
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Vysoké riziko
(1981) - Krásky
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1980) - Superstunt II
(1980) - Mr. Patman
(1980) - Milující páry
(1980) - Baltimorský zázrak
(1979) - Palebná síla
(1979) - The Muppet Movie
(1979) - Goldengirl
(1978) - Formule 1
(1978) - The Dain Curse (TV seriál)
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - Superstunt
(1977) - White Rock
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - Železný kříž
(1976) - Poslední ostří hoši
(1976) - Jezdci po nebesích
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - 700 mil v sedle
(1975) - Zlé časy
(1975) - Jackpot
(1974) - Dokonalý plán
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Kapsáři
(1972) - Proč žít... a proč umírat
(1972) - Jezdci rodea
(1972) - The Carey Treatment
(1971) - Hlavu dolů
(1970) - Poslední z hlavounů v městečku Mobile
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hard Contract
(1968) - Duffy
(1968) - Candy
(1967) - Waterhole #3
(1967) - Prezidentův psychiatr
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1966) - Vyloupení banky v L. A.
(1966) - Náš muž Flint
(1966) - Co jsi dělal za války, taťko?
(1965) - Uragán na Jamajce
(1965) - The Loved One
(1965) - Major Dundee
(1964) - Action On the Beach
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Velký útěk
(1963) - Šaráda
(1963) - The Man From Galveston
(1963) - Králové slunce
(1962) - Peklo je pro hrdiny
(1961) - The Murder Men
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Sedm statečných
(1960) - Klondike (TV seriál)
(1959) - Ride Lonesome
(1959) - Face of a Fugitive
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

James Coburn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
James Coburn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Coburn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Coburn - herec

se narodil 31.8.1928 ve městě Laurel, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Coburn

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


James Coburn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
8°23’
6
 
LunaLuna:
Ryby
21°06’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
22°29’
6
 
VenušeVenuše:
Panna
25°13’
6
 
MarsMars:
Blíženci
13°56’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
10°25’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
12°41’
8
 
UranUran:
Beran
6°27’
12
 
NeptunNeptun:
Lev
29°16’
6
 
PlutoPluto:
Rak
17°55’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°43’
2
 
Černá LunaLilith:
Střelec
0°48’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
10°01’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
29°15’
6
Domy:
Beran
11°58’
Váhy
11°58’
2:
Býk
20°33’
8:
Štír
20°33’
3:
Blíženci
15°23’
9:
Střelec
15°23’
Rak
6°07’
Kozoroh
6°07’
5:
Rak
27°53’
Kozoroh
27°53’
6:
Lev
26°31’
Vodnář
26°31’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
24°03’
11
Slun./Luna:
Blíženci
14°44’
2


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »