James Frawley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Frawley
(James Joseph Frawley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
režisér

James Frawley - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
28.9.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Frawley 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James Frawley
datum narození 28.9.1936
(režisér, instagram)

James Frawley - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Spellbound
(2007) - Side Order of Life (TV seriál)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2002) - Nancy Drew
(2001) - Zloději (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Kate Brasher (TV seriál)
(2000) - Tři panáci
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1998) - Mr. Headmistress
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Stalo se o Vánocích
(1997) - Sins of the Mind
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Policie z New Orleans (TV seriál)
(1996) - Harrisonův případ
(1995) - Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
(1995) - Osudné svědectví
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - Země 2 (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Návrat Cagneyové a Laceyové
(1994) - Další půlnoční běh
(1993) - South Beach (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1990) - The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
(1990) - The Secret Life of Archie's Wife
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1989) - Columbo: Vražda, kouř a stíny
(1989) - Columbo: Vražda jako autoportrét
(1988) - Špioni, hlavouni a drzouni
(1987) - Warm Hearts, Cold Feet
(1987) - The Saint in Manhattan
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Assault and Matrimony
(1986) - Adam's Apple
(1985) - Fraternity Vacation
(1984) - The Outlaws
(1983) - Wizards and Warriors (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1982) - Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Mr. Merlin (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - The Muppet Movie
(1978) - The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
(1978) - Columbo: Předveď dokonalou vraždu
(1978) - Columbo: Jak vytočit vraždu
(1977) - Columbo: Zkus mě chytit
(1977) - All That Glitters (TV seriál)
(1976) - Velký autobus
(1975) - Delancey Street: The Crisis Within
(1973) - Kid Blue
(1971) - The Christian Licorice Store
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1968) - The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
(1966) - The Monkees (TV seriál)
(1966) - That Girl (TV seriál)

James Frawley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Frawley 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Frawley - režisér

se narodil 28.9.1936 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Frawley

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


James Frawley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
5°10’
 
LunaLuna:
Ryby
2°01’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°28’
R
VenušeVenuše:
Váhy
29°39’
 
MarsMars:
Panna
1°10’
 
JupiterJupiter:
Střelec
17°55’
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°53’
R
UranUran:
Býk
8°49’
R
NeptunNeptun:
Panna
17°12’
 
PlutoPluto:
Rak
28°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°32’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
29°28’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°21’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »