Jami Gertz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jami Gertz
(Jami Beth Gertz)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka

Jami Gertz - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.10.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jami Gertz 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jami Gertz
datum narození 28.10.1965
(herečka, instagram)

Jami Gertz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Untitled NBA Project
(2013) - Dealin' with Idiots
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - The Neighbors (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2007) - Ztraceni v horách
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Držte krok se Steinovými
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Láska v utajení
(2002) - Still Standing (TV seriál)
(2002) - Gilda Radner: Je pro co žít
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Lip Service
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Seven Girlfriends
(1997) - The View
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Twister
(1995) - Hudson Street (TV seriál)
(1994) - Related by Birth
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - A co když je to láska
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Dívky z Jersey
(1991) - Sibs (TV seriál)
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Jak najít přítele
(1989) - Zwei Frauen
(1989) - Velká výzva
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Renegáti
(1987) - Ztracení chlapci
(1987) - Feťáci
(1986) - Sluneční děti
(1986) - Quicksilver
(1986) - Křižovatky
(1985) - Darebák
(1984) - Sixteen Candles
(1984) - Pravidla velkoměsta
(1984) - Dreams (TV seriál)
(1983) - For Members Only
(1982) - Square Pegs (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1981) - Správná trefa
(1981) - Endless Love
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
Jami Gertz - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.10.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jami Gertz 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jami Gertz - herečka

se narodila 28.10.1965 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jami Gertz

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Jami Gertz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
4°51’
 
LunaLuna:
Střelec
22°13’
 
MerkurMerkur:
Štír
23°25’
 
VenušeVenuše:
Střelec
21°01’
 
MarsMars:
Střelec
17°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°11’
R
SaturnSaturn:
Ryby
10°43’
R
UranUran:
Panna
18°09’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°10’
 
PlutoPluto:
Panna
17°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°03’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°36’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°25’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »