Jan Čenský wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Čenský

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1961 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, moderátor, dabér

Jan Čenský - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1961 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Čenský 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Čenský
datum narození v roce *1961
(herec, moderátor, dabér, instagram)

Jan Čenský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Supermiss (TV pořad)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2015) - Supermiss 2014
(2014) - (Vel)Mistr E
(2014) - Supermiss 2013
(2014) - Souboj národů
(2014) - Missis 2014
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Mistr E
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Devatero řemesel
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - O korunu krále Karla
(2006) - Žito
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2001) - Tyjátr
(2001) - Dobroty
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Na palmě
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Zvonící meče
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Zkřížené meče
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Polední žár
(1997) - O spanilé Jašince
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Jediná na světě
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Nehynoucí láska
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1990) - Slovíčka
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Sedum
(1990) - Bylinková princezna
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Pražská 5
(1988) - O zrzavé Andule
(1988) - Někdo musí z kola ven
(1988) - Nanečisto
(1988) - Moudrý táta
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Zaslepení
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Flotila
(1987) - Drahá tetičko
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Otázka cti
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - Galasuperšou
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Jestřábí věž
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Ples na rozloučenou
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Čarbanice
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - Láska na druhý pohled
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Dopis
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Mapa zámořských objevů

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Čenský 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Čenský - herec, moderátor, dabér

se narodil v roce *1961 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Čenský

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Jan Čenský
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°52’
 
LunaLuna:
Štír
19°59’
 
MerkurMerkur:
Býk
10°18’
 
VenušeVenuše:
Beran
12°44’
R
MarsMars:
Rak
27°40’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
6°14’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°48’
 
UranUran:
Lev
21°39’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°55’
R
PlutoPluto:
Panna
5°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°57’
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°57’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »