Jan Cimický wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Cimický

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, scénárista

Jan Cimický - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Cimický 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Cimický
datum narození v roce *1948
(herec, scénárista, instagram)

Jan Cimický - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jan Cimický - Knihy
2014 - Vražda na ostrově Lefkada / Vražedná past
2014 - Tisíc jiskérek na noční obloze
2014 - Dvířka do neznáma
2013 - Srdce a skalpel
2013 - Maigretovo pařížské léto
2012 - Vražedná posedlost
2012 - Prchající stín
2012 - Děravé sítě
2011 - Vražda v páté sadě
2011 - Testament hraběnky Tiefenfeldové
2010 - Zakázané hry
2010 - Soudce Ding
2010 - Perlový amulet
2010 - Nejlepší detektivní povídky roku 2009
2010 - Minimum proti stresu
2009 - Usměvavý Buddha
2009 - Psychotesty a desatera na každý den
2008 - Životní zpověď i osudová setkání
2008 - Zápisník Paula Maigreta
2008 - Smrt básníka
2008 - Hodiny v mlze
2007 - Ty a já
2007 - Trápení lásky
2007 - Pěšinky času
2006 - Záhada piktogramu
2006 - Vrch čajové konvice
2006 - Truhla s tisíci zámky
2006 - Most přes Dlouhou řeku
2005 - Tzimiskis
2005 - Diagnóza: Náhlá smrt
2004 - Vražedná past
2004 - Superstar story
2004 - Srdce a skalpel
2004 - Mladý Maigret
2003 - Vražda na ostrově
2003 - Strážce majáku
2003 - Andělský prášek
2002 - Oběti života
2002 - Mansarda v podkrovi
2002 - Atentáty na de Gaulla
2002 - 2x v Paříži
2001 - Sám sobě psychiatrem
2001 - Sám proti stresu
2001 - Rákosová flétna
2001 - Příběhy za plotem
2001 - Popraviště v parku
2001 - Kouzelné zahrady
2001 - Cizí světy
2000 - Rozcestí spravedlivých
1999 - Pavilon 4
1999 - Nekonečná pouť
1998 - Pařížská zastavení
1998 - Oddychový čas
1997 - Dívka z přehrady
1995 - Rána z milosti
1995 - Jedním dechem - Osudná chyba a další krimi povídky
1995 - Jak se z básníka stává psychiatr a naopak
1995 - Horizont strachu
1994 - Poslední striptýz a další krimi povídky
1994 - Jedním dechem - Zkouška z patologie a další krimi povídky
1994 - Jedním dechem - Životní kšeft
1994 - Jedním dechem - Premiéra a další krimi povídky
1994 - Jedním dechem - Anděl smrti a další krimi povídky
1993 - Noční pacient
1993 - Křižovatky
1993 - Jedním dechem - Tancovačka a další krimi povídky
1993 - Jedním dechem - Adélko, miláčku!
1992 - Psychoterapie slov
1992 - Osudová havárie
1992 - Hrůza obchází městem
1991 - Hrobník nás rýčem zastele
1991 - Anonym
1990 - Útěk do klece
1990 - Neznáme se my odněkud?
1988 - Záhada počátkem léta
1988 - Šedobílý démon
1988 - Poslední návrat
1985 - Gang smrtících snů
1982 - Prípad zatúlanej pohľadnice
1982 - Případ zatoulané pohlednice
1981 - Případ bílá skála
1981 - Prípad biela skala
1981 - Klíč k pachateli
1980 - Poslední zastávka smrt
1979 - Případ pro Maigreta
1976 - Případy doktora Dvořáka

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Cimický 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Cimický - herec, scénárista

se narodil v roce *1948 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Cimický

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Jan Cimický
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
3°47’
 
LunaLuna:
Lev
16°22’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°40’
R
VenušeVenuše:
Beran
13°56’
 
MarsMars:
Lev
25°37’
R
JupiterJupiter:
Střelec
25°01’
 
SaturnSaturn:
Lev
18°05’
R
UranUran:
Blíženci
22°07’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°34’
R
PlutoPluto:
Lev
13°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°59’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°20’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°34’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »