Jan Decleir wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Decleir
(Jan Amanda Gustaaf Decleir)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.2. 1946 - 00:30h
Místo:
Niel
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jan Decleir - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.2.1946 - 00:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.2.1946 - 23:30  
BE, Niel:
51°7' s.š., 4°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Decleir 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Decleir
datum narození 14.2.1946
(herec, instagram)

Jan Decleir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Wat Mannen Willen
(2015) - Nieuw Texas (TV seriál)
(2015) - Ich und Kaminski
(2015) - De Surprise
(2015) - Café Derby
(2014) - Flying Home
(2013) - Finn
(2011) - Nova Zembla
(2010) - Smoorverliefd
(2010) - Marieke, Marieke
(2009) - Soeur Sourire
(2009) - Ob ihr wollt oder nicht!
(2009) - Baroni
(2008) - Loft
(2007) - Wolfsbergen
(2007) - Stellenbosch (TV seriál)
(2007) - Slepý
(2007) - Paparazzo
(2007) - Kůň pro Winky 2
(2007) - Ideální partie
(2007) - Firmin
(2006) - Koning van de wereld (TV seriál)
(2005) - Verlengd weekend
(2005) - Off Screen
(2005) - Kůň pro Winky
(2005) - Kavijaks, De (TV seriál)
(2005) - Ander geluk, Een
(2004) - Skupina Edelweiss
(2004) - De Kus
(2003) - Vlucht der verbeelding
(2003) - To druhé
(2003) - Terč: Zabiják
(2003) - Štětcem osudu
(2003) - Šprýmař Till
(2003) - SuperTex
(2003) - Rosenstrasse
(2003) - De Passievrucht
(2002) - Humo's Pop Poll avond 2002
(2002) - Villa des roses
(2002) - Meiden van de Wit (TV seriál)
(2002) - Hop
(2001) - 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
(2001) - De Verlossing
(2001) - Taming the Floods
(2001) - Stille waters (TV seriál)
(2000) - De Omweg
(2000) - Mariken
(2000) - Lijmen/Het been
(2000) - Grote boze wolf show, De (TV seriál)
(1999) - Shades
(1999) - Retour Den Haag
(1999) - Nespoutaní
(1999) - Molokai: The Story of Father Damien
(1999) - Drobek
(1998) - S.
(1997) - Charakter
(1997) - Diamant (TV seriál)
(1996) - Kulderzipken (TV seriál)
(1996) - Camping Cosmos
(1995) - Ons geluk (TV seriál)
(1995) - Gaston Berghmans Show (TV seriál)
(1995) - Antonia
(1994) - Buiten de Zone (TV seriál)
(1993) - Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
(1993) - Dag Sinterklaas (TV seriál)
(1993) - Beck - De gesloten kamer
(1993) - Anchoress
(1992) - Daens
(1990) - Sacrament, Het
(1990) - Koko Flanel
(1990) - Dilemma
(1988) - De Tijger
(1988) - Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
(1988) - Eerste mirakel van kindeke Jesus, Het
(1986) - Gezin van Paemel, Het
(1986) - Adriaen Brouwer (TV seriál)
(1985) - Permeke
(1985) - De Leeuw van Vlaanderen
(1985) - Flanderský lev (TV seriál)
(1984) - Zware jongens
(1984) - Jan zonder vrees
(1982) - Verleden, Het
(1982) - Toute une nuit
(1982) - Tijd om gelukkig te zijn
(1982) - Maria Danneels (of het leven dat we droomden)
(1981) - Twee vorstinnen en een vorst
(1981) - Le Grand paysage d'Alexis Droeven
(1979) - De Proefkonijnen
(1979) - Grueten broos
(1978) - Une page d'amour
(1978) - Doodzonde
(1976) - Sil de strandjutter (TV seriál)
(1976) - Pallieter
(1976) - Niet alle dieven komen ongelegen
(1976) - De Man in rok en de man zonder
(1976) - Als schilders konden spreken
(1975) - Verbrande brug
(1974) - De Vrek
(1974) - Verloren maandag
(1973) - De Loteling
(1972) - Rolande met de blés
(1971) - Mira
(1971) - De Familie Tot
(1971) - August August, August
(1970) - Zeven miljoen molekulen
(1970) - Keromar (TV seriál)
(1969) - Koning Lear
(1969) - Klucht van de brave moordenaar
(1969) - Helleschip, Het
(1968) - De Meeuw
(1968) - Huis met de maskers, Het
(1968) - De Geboorte en dood van Dirk Vandersteen jr.
(1966) - Heeft geleden onder Pontius Pilatus

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.2.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Decleir 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Decleir - herec

se narodil 14.2.1946 ve městě Niel
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Decleir

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Jan Decleir
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°40’
4
 
LunaLuna:
Rak
26°56’
9
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°56’
4
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°40’
4
 
MarsMars:
Rak
14°30’
9
R
JupiterJupiter:
Váhy
27°21’
12
R
SaturnSaturn:
Rak
19°00’
9
R
UranUran:
Blíženci
13°25’
8
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°17’
11
R
PlutoPluto:
Lev
10°18’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°08’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°05’
1
 
CheirónCheirón:
Váhy
21°14’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
3°09’
7
Domy:
Štír
5°25’
Býk
5°25’
2:
Střelec
3°27’
8:
Blíženci
3°27’
3:
Kozoroh
8°46’
9:
Rak
8°46’
Vodnář
17°46’
Lev
17°46’
5:
Ryby
20°58’
Panna
20°58’
6:
Beran
16°11’
Váhy
16°11’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
26°36’
11
Slun./Luna:
Býk
10°48’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »