Jan Hrušínský wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Hrušínský

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1955 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Jan Hrušínský - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1955 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Hrušínský 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Hrušínský
datum narození v roce *1955
(herec, instagram)

Jan Hrušínský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Řachanda
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - 13. komnata Jana Hrušínského
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2015) - Všechny moje lásky (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Šťastná
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2013) - Hoteliér
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Český lev 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Občanský průkaz
(2010) - Habermannův mlýn
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Ženitba (divadelní záznam)
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - Nepolepšitelný
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Pražské jaro 1968
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2006) - Takový žertík (divadelní záznam)
(2006) - Tajemná truhla
(2006) - Slečna Guru
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Kráska v nesnázích
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Boháč a chudák
(2004) - Modrý Mauritius
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Želary
(2003) - Vrah jsi ty!
(2003) - Stín viny
(2003) - Smrt pedofila
(2003) - Malovaný děti
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Tichý muž
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Barvy života
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Když děda miloval Ritu Hayworthovou
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Polojasno
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Sama doma
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Jezerní královna
(1998) - Byl jsem mladistvým intelektuálem
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Polední žár
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - Váhy
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1990) - Motýlí čas
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Tichý společník
(1988) - Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)
(1987) - Střecha nad hlavou
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Moře začíná za vsí
(1987) - Mág
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Spící princ
(1985) - Rudin
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - Moje zlaté holky
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Tři sestry (divadelní záznam)
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1983) - Stříbrná žíla (TV seriál)
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Propast
(1983) - O závojích bez nevěst
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1981) - Škola za školou (TV seriál)
(1981) - Hadí jed
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Mimořádná odměna
(1980) - Docent
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Pasiáns
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Premiéra se odkládá
(1976) - Boty plné vody
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Rodič
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - Velké trápení
(1974) - Sirius
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1973) - ....a zašla hvězda...
(1972) - Rodeo
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Babička
(1970) - Případ Mauricius
(1970) - Lítost
(1965) - Puščik jede do Prahy
(1962) - Anička jde do školy
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
Jan Hrušínský - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Hrušínský 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Hrušínský - herec

se narodil v roce *1955 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Hrušínský

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Jan Hrušínský
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°52’
 
LunaLuna:
Vodnář
0°45’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
27°45’
R
VenušeVenuše:
Býk
25°19’
 
MarsMars:
Rak
9°26’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°19’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°42’
R
UranUran:
Rak
25°32’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°40’
R
PlutoPluto:
Lev
24°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°58’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°06’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°02’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »