Jan Pohan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Pohan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Karlovy Vary
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jan Pohan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.12.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Pohan 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jan Pohan
datum narození 7.12.1930
(herec, instagram)

Jan Pohan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2013) - Elegán ve fraku
(2013) - Pérák
(2011) - Policie Modrava
(2009) - 13. komnata Jana Pohana
(2009) - Pamětnice
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Tři životy
(2006) - Swingtime
(2005) - Černá karta
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Falešné obvinění
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Gambit
(1999) - Velký případ
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Ex offo
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Láska barona Leisenbogha
(1991) - Klauni a vlastenci
(1990) - Proč vás zavraždili, generále?!
(1990) - Zvláštní bytosti
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - Všechno už se stalo
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Dům na stará kolena
(1987) - Devět kruhů pekla
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1986) - Za zády peklo
(1986) - Rosa Luxemburg
(1986) - Papilio
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Psí povídání (TV seriál)
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Havárie
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Pod maskou
(1984) - Amadeus
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Sny o Zambezi
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Daleko od stromu
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Temné slunce
(1980) - Signum laudis
(1980) - Muž přes palubu
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Trasa
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Země slunce
(1975) - Cena za úspěch
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Město nic neví
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Borisek, malý seržant
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Leninovo muzeum
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Sokolovo
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Kronika
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Kdo jsme
(1973) - Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Hroch
(1973) - Horká zima
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Starý muž, stará zbraň
(1971) - Lekce
(1971) - Klíč
(1971) - Černý vlk
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Kateřina a její děti
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Die Nacht im Grenzwald
(1968) - Maratón
(1968) - Čest a sláva
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Marketa Lazarová
(1966) - TTT
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Automobilisté! Automobilisté?
(1964) - Zlatokopové z Arkansasu
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - Dobrodružství s nahým klukem
(1963) - Strach
(1963) - Postava k podpírání
(1963) - Nahý mezi vlky
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Bylo nás deset
(1962) - Žena pro hrdinu
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Tažní ptáci
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Smyk
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Práče
(1960) - Bílá spona
(1959) - Slečna od vody
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Letiště nepřijímá
(1958) - Zde jsou lvi
(1958) - Hlavní výhra

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.12.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Pohan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Pohan - herec

se narodil 7.12.1930 ve městě Karlovy Vary
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Pohan

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Jan Pohan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
14°40’
 
LunaLuna:
Rak
3°49’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°55’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°43’
R
MarsMars:
Lev
16°02’
 
JupiterJupiter:
Rak
19°06’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°53’
 
UranUran:
Beran
11°31’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°47’
 
PlutoPluto:
Rak
20°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°54’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
3°05’
 
CheirónCheirón:
Býk
15°05’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »