Jan Potměšil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Potměšil

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Jan Potměšil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Potměšil 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Potměšil
datum narození v roce *1966
(herec, instagram)

Jan Potměšil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2014) - Občanská naděje
(2014) - Bony a klid 2
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Život s Kašparem
(2013) - Škraboška
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Věra 68
(2011) - Uchem jehly
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Český lev 2009
(2010) - 11 lidí, 11 názorů
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Rozmarné léto (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2007) - 13. komnata Daniely Filipiové
(2007) - Tři srdce
(2007) - Nesmělý Mikeš
(2006) - 13. komnata Jana Potměšila
(2006) - Film o seriálu Eden
(2006) - Růže pro Algernon (divadelní záznam)
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Malé velké hry a události (TV seriál)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Bolero
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Kruh
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Výzva
(1999) - Člověk a čas 2: Výzva
(1999) - Člověk a čas 1: Deset let v životě mladého muže
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Širák
(1996) - Odpoledne pro všechny
(1996) - Jméno kódu: Rubín
(1994) - V erbu lvice
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1990) - Zabijáci
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Proč?
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Bony a klid
(1986) - Stopy ve skle
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Cawdor a Fera
(1983) - Hrátky
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1980) - Každý má svůj stín
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Třešňová babička (TV seriál)
(1976) - Jakub
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1972) - Česáč
(1971) - Bakaláři (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Potměšil 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Potměšil - herec

se narodil v roce *1966 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Potměšil

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Jan Potměšil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
10°19’
 
LunaLuna:
Lev
1°40’
 
MerkurMerkur:
Ryby
23°22’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
24°04’
 
MarsMars:
Beran
16°53’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°17’
 
SaturnSaturn:
Ryby
22°23’
 
UranUran:
Panna
16°37’
R
NeptunNeptun:
Štír
21°49’
R
PlutoPluto:
Panna
16°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°54’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°51’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°08’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »