Jane Tilden wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Tilden

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Aussig
Země:
Věk:
† 91 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jane Tilden - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.11.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Tilden 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jane Tilden
datum narození 16.11.1910
(herečka, instagram)

Jane Tilden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Der ewige Dienstmann - Hans Moser im Porträt
(2000) - Nicht mit uns
(1998) - Die 3 Posträuber
(1996) - Hofrat Geiger
(1995) - Tatort - Die Freundin
(1990) - Roda Roda (TV seriál)
(1990) - Regina auf den Stufen (TV seriál)
(1990) - Hotel Paradies (TV seriál)
(1987) - Doktor z venkova (TV seriál)
(1987) - Das Andere Leben
(1985) - Oliver Maass (TV seriál)
(1985) - ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
(1985) - Alte Sünden rosten nicht
(1984) - Donauwalzer
(1983) - In Zeiten wie diesen
(1983) - Diese Drombuschs (TV seriál)
(1981) - Stachel im Fleisch
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Ringstraßenpalais (TV seriál)
(1979) - Geschichten aus dem Wienerwald
(1977) - Otto der Treue
(1976) - Pokus o útěk
(1976) - Drei Wege zum See
(1975) - Parapsycho - Spektrum der Angst
(1974) - Man spielt nicht mit der Liebe
(1972) - Die Pfarrhauskomödie
(1972) - Der Graf von Luxemburg
(1971) - Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
(1971) - Die Tollen Tanten schlagen zu
(1971) - Der Prokurator
(1970) - Das Kamel geht durch das Nadelöhr
(1969) - Luftsprünge (TV seriál)
(1969) - Köpfchen in das Wasser, Schwänzchen in die Höh
(1967) - Das Rasthaus der grausamen Puppen
(1967) - Lhář a jeptiška
(1966) - Starblack
(1965) - Radetzkymarsch
(1965) - Forellenhof, Der (TV seriál)
(1965) - Die Eigenen vier Wände
(1964) - Geschichten aus dem Wienerwald
(1963) - Don Juan kommt zurück
(1963) - Alte Hotel, Das (TV seriál)
(1962) - Romanze in Venedig
(1961) - Was macht Papa denn in Italien?
(1961) - Der Schwierige
(1961) - Geschichten aus dem Wienerwald
(1960) - Der Wahre Jakob
(1960) - Meine Nichte tut das nicht
(1960) - Das Kamel geht durch das Nadelöhr
(1960) - Der Brave Soldat Schwejk
(1958) - Der Veruntreute Himmel
(1957) - Wien, du Stadt meiner Träume
(1957) - Vier Mädels aus der Wachau
(1957) - Mrs. Cheneys Ende
(1957) - Eva küßt nur Direktoren
(1957) - August, der Halbstarke
(1956) - Lumpazivagabundus
(1956) - Liebe, Schnee und Sonnenschein
(1956) - Kaiserball
(1956) - Hilfe - sie liebt mich
(1955) - Viele kamen vorbei
(1955) - Oberwachtmeister Borck
(1955) - Heimatland
(1955) - Drei Männer im Schnee
(1954) - Haus voll Liebe, Ein
(1954) - Bruder Martin
(1953) - Pünktchen und Anton
(1953) - Ich und meine Frau
(1953) - Ein tolles Früchtchen
(1950) - Seitensprünge im Schnee
(1950) - Cordula
(1944) - In flagranti
(1944) - Glück bei Frauen
(1943) - Zwei glückliche Menschen
(1943) - Die kluge Marianne
(1942) - Brüderlein fein
(1941) - So gefällst Du mir
(1941) - Ó, ti muži!
(1941) - Hauptsache glücklich!
(1940) - Očekávám tě
(1938) - Zrcadlo života
(1938) - Modrá liška
(1936) - Květy z Nizzy
(1936) - Konfetti
(1936) - Hannerl und ihre Liebhaber
(1936) - Die Leuchter des Kaisers

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.11.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Tilden 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Tilden - herečka

se narodila 16.11.1910 ve městě Aussig
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Tilden

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Jane Tilden
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
23°15’
 
LunaLuna:
Býk
15°54’
 
MerkurMerkur:
Štír
25°31’
 
VenušeVenuše:
Štír
20°46’
 
MarsMars:
Štír
6°40’
 
JupiterJupiter:
Štír
1°00’
 
SaturnSaturn:
Býk
1°32’
R
UranUran:
Kozoroh
22°08’
 
NeptunNeptun:
Rak
21°26’
R
PlutoPluto:
Blíženci
27°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°50’
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°53’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »