Jaroslav Šikl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jaroslav Šikl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér

Jaroslav Šikl - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
10.3.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jaroslav Šikl 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jaroslav Šikl
datum narození 10.3.1930
(scénárista, režisér, instagram)

Jaroslav Šikl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Osudy
(1985) - Úžasná jízda vozu Benz Viktoria
(1985) - Legenda o českém princi
(1984) - Španělsko
(1983) - Kryo znamená mraziti
(1982) - Rekonstrukce případu šestnáctileté V. M.
(1982) - Já, pupek světa
(1982) - Inspirace ze Zlaté Prahy
(1982) - Český houslař
(1981) - Malta - křižovatka historie
(1981) - Čekání na maminku
(1980) - Terorismus
(1980) - Homo kutilus
(1980) - Ernest Hemingway
(1979) - Český písničkář
(1977) - Dva vladaři
(1976) - Povídání o kopané
(1976) - Lidé blízko nebe
(1976) - Čekání na loď
(1975) - Peru
(1975) - Co stojí být ženou
(1975) - Cena za úspěch
(1974) - Putování Jana Švermy
(1974) - Pajduláci Jana Kutálka
(1971) - Viva Chile
(1970) - Odsouzenci pro Niké
(1969) - Poklona panu Flahertymu
(1969) - Kriminalistické sondy (TV seriál)
(1965) - Representanti
(1965) - Představení které nekončí
(1964) - Vyslanci v montérkách
(1964) - Osudy
(1964) - Lidé od velké řeky
(1964) - Dvě města
(1964) - Návraty
(1963) - Svět Bohdana Kopeckého
(1963) - Jejich poslání – špionáž
(1963) - Jejich poslání špionáž
(1963) - Divná pohádka
(1962) - Přišel z rozděleného města
(1962) - Muži v pozadí
(1962) - Kandidáti
(1961) - Země orlů
(1961) - Nová krev a nová srdce
(1961) - Balada o dítěti
(1958) - Láska na toulkách
(1957) - Vzpomínka na Josefa Skupu
(1957) - Pohraniční příklad
(1956) - O titul Mistra Evropy
(1955) - Až k oblakům
(1954) - Velká cena ČSR
(1954) - Jak dědek Faltus potkal anděla
(1952) - Stráž míru

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.3.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jaroslav Šikl 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jaroslav Šikl - scénárista, režisér

se narodil 10.3.1930 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jaroslav Šikl

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Jaroslav Šikl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
19°11’
 
LunaLuna:
Rak
19°58’
 
MerkurMerkur:
Ryby
0°53’
 
VenušeVenuše:
Ryby
26°57’
 
MarsMars:
Vodnář
24°43’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
8°41’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°27’
 
UranUran:
Beran
10°04’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°44’
R
PlutoPluto:
Rak
17°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°18’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
2°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
10°49’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »