Jason Mewes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Mewes
(Jason Edward Mewes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Highlands
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Jason Mewes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.6.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Mewes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jason Mewes
datum narození 12.6.1974
(herec, instagram)

Jason Mewes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Clerks III
(2017) - What Would Trejo Do?
(2017) - Run For Roxanne
(2016) - Yoga Hosers
(2016) - Hollyweed
(2016) - Halloweed
(2016) - Bling
(2015) - Vigilante Diaries
(2015) - The Last House
(2015) - Shooting Clerks
(2015) - The Night Crew
(2015) - Book of Fire
(2014) - Devil's Tower
(2014) - Catch of the Day
(2014) - Almost Heroes 3D
(2013) - Vigilante Diaries (TV seriál)
(2013) - The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting
(2013) - Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
(2013) - Jay and Silent Bob Get Irish: The Swearing O' the Green
(2012) - Spoilers with Kevin Smith
(2012) - Comic Book Men
(2012) - Zombie Hamlet
(2012) - Rock Jocks
(2012) - Noobz
(2012) - Noah
(2012) - The Newest Pledge
(2012) - Money Shot
(2012) - K-11
(2012) - Jay and Silent Bob Go Down Under
(2011) - Adam Hills in Gordon St Tonight
(2011) - St. James St. James Presents: Delirium Cinema
(2011) - The Con
(2011) - The Watermen
(2011) - Silent But Deadly
(2011) - Poolboy: Drowning Out the Fury
(2011) - Cousin Sarah
(2011) - Breath of Hate
(2010) - Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
(2010) - Yitzy
(2010) - Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
(2010) - Shoot the Hero
(2010) - Roommates (TV seriál)
(2010) - Repo
(2010) - The Last Godfather
(2010) - Big Money Rustlas
(2009) - Tattoos: A Scarred History
(2009) - 2 Dudes and a Dream
(2009) - Tom Cool
(2009) - Midgets Vs. Mascots
(2009) - Fanoušci
(2009) - Degrassi Goes Hollywood
(2008) - Zack a Miri točí porno
(2008) - Bitten
(2007) - Netherbeast Incorporated
(2007) - Head Case (TV seriál)
(2006) - Back to the Well: Clerks II
(2006) - An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder
(2006) - Vengeance
(2006) - TV: The Movie
(2006) - Řezník
(2006) - The Pleasure Drivers
(2006) - Nice Guys
(2006) - Jack's Law
(2006) - Clerks 2: Muži za pultem
(2006) - Až do dna
(2005) - Project Greenlight 3
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Můj velký tlustý nezávislý film
(2005) - Minoriteam (TV seriál)
(2005) - Krvavá hostina
(2005) - Jay and Silent Bob Do Degrassi
(2005) - Conflict
(2004) - Ultimate Film Fanatic
(2004) - Oh, What a Lovely Tea Party
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - 'Clerks' 10th Anniversary Q & A
(2004) - Powder: Up Here
(2003) - Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
(2003) - Rock Bottom: From Hell to Redemption
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2002) - Osbournovi
(2002) - An Evening with Kevin Smith
(2002) - R.S.V.P.
(2002) - Hot Rush
(2002) - High Times Potluck
(2001) - Judge Not: In Defense of Dogma
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2001) - Degrassi: The Next Generation (TV seriál)
(2000) - Lucy You Love It
(2000) - Vulgar
(2000) - Vřískot 3
(2000) - Chasing Kevin
(2000) - Clerks (TV seriál)
(1999) - View Askew's Look Back at Mallrats
(1999) - Zatraceně divná jízda
(1999) - Spilt Milk
(1999) - Dogma
(1999) - The Blair Clown Project
(1997) - Hledám Amy
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - Drawing Flies
(1995) - Flákači
(1994) - Mladí muži za pultem
Jason Mewes - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.6.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Mewes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Mewes - herec

se narodil 12.6.1974 ve městě Highlands, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Mewes

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Jason Mewes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°08’
 
LunaLuna:
Ryby
14°41’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°31’
 
VenušeVenuše:
Býk
14°09’
 
MarsMars:
Lev
2°06’
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°51’
 
SaturnSaturn:
Rak
6°00’
 
UranUran:
Váhy
23°49’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°53’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
19°19’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°36’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »