Jeff Fahey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Fahey

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Olean, New York
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Jeff Fahey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.11.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Fahey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeff Fahey
datum narození 29.11.1952
(herec, instagram)

Jeff Fahey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Hollow
(2015) - Demi Lovato: Confident (hudební videoklip)
(2015) - Too Late
(2015) - The Player (TV seriál)
(2015) - Skin Traffik
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2014) - Tým Škorpion (TV seriál)
(2014) - Stranded
(2014) - Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
(2014) - The Last Light
(2014) - Knihovníci (TV seriál)
(2013) - 100 Degrees Below Zero
(2013) - V hlubinách země
(2013) - Rewind
(2013) - Pod kupolí (TV seriál)
(2013) - Amelia's 25th
(2012) - Sushi girl
(2012) - The Sacred
(2012) - Revoluce (TV seriál)
(2012) - Ničivé tornádo
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi: Zlá krev
(2012) - Guns, Girls and Gambling
(2012) - Eldorado
(2012) - Easy Rider: The Ride Back
(2011) - Marriage Retreat
(2011) - Lake Effects
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - Dadgum, Texas
(2011) - Blacktino
(2010) - The Psycho Legacy
(2010) - Teror v motelu
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Machete
(2010) - Lost: The Final Journey
(2010) - Lost: The Final Chapter
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2008) - Matchmaker Mary
(2007) - Messages
(2007) - Lesser of Three Evils
(2007) - Grindhouse: Planeta Teror
(2007) - Grindhouse: Machete
(2007) - Diablita
(2006) - Scorpius Gigantus
(2006) - Prapor purpurových srdcí
(2006) - Hon na orla: Bod dopadu
(2006) - The Eden Formula
(2006) - Absolutní nula
(2005) - Netvor z pouště
(2005) - Kobylky nesou smrt
(2005) - Killing Cupid
(2005) - Ikona
(2005) - Dobyvatelé rudé planety
(2004) - Zúčtování
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Modrý démon
(2004) - Day of Redemption
(2004) - Close Call
(2004) - Beze svědků
(2002) - Smlouva na papírovém ubrousku
(2002) - Myšlenky zločince
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Fallen Angels
(2001) - Wolf Lake
(2001) - Únos v Mexiku
(2001) - Out There
(2001) - Outlaw
(2001) - Ohnivé inferno
(2001) - Matyáš
(2001) - Maniacts
(2001) - Ledové srdce
(2000) - Spin Cycle
(2000) - Sochařka
(2000) - The Newcomers
(2000) - Epicentrum
(1999) - Únos
(1999) - Tajemství řeky Bohů (TV seriál)
(1999) - Povedená spravedlnost
(1999) - Odhalení
(1999) - Dazzle
(1999) - Bez šance
(1998) - Zkouška naostro
(1998) - Zdánlivě snadné
(1998) - Stíny minulosti
(1997) - V první linii
(1997) - Smrtící úder
(1997) - Podsvětí hudby
(1997) - Operace Delta Force
(1997) - Johnny 2.0
(1997) - Extramarital
(1997) - Čas před explozí
(1997) - Catherine's Grove
(1996) - Společenství spravedlných
(1996) - Sen každé ženy
(1996) - Darkman III: Na život a na smrt
(1995) - Virtual Seduction
(1995) - Skica smrti 2
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - Eye of the Wolf
(1995) - Ďáblovo pokušení
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Temptation
(1994) - Osudová žena
(1994) - Dlouhý pád
(1994) - Barí, syn Kazanův
(1994) - Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)
(1993) - Zaslepený
(1993) - V zajetí
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Najatá k zabíjení
(1992) - Trávníkář
(1992) - Skica smrti
(1991) - Ocelové bludiště
(1991) - Implantáty
(1991) - L'Amérique en otage
(1990) - Vražedná zvědavost
(1990) - V časové tísni
(1990) - Poslední z nejlepších
(1990) - Parker Kane
(1990) - Impuls
(1990) - Bílý lovec, černé srdce
(1989) - Vlastní krev
(1989) - Právo silnějšího
(1988) - Smrtící bumerang
(1988) - Rozhodující úder
(1987) - Riot on 42nd St.
(1986) - Psycho 3
(1985) - Silverado
(1985) - The Execution of Raymond Graham
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.11.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Fahey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Fahey - herec

se narodil 29.11.1952 ve městě Olean, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Fahey

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Jeff Fahey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°13’
 
LunaLuna:
Býk
12°03’
 
MerkurMerkur:
Střelec
9°28’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°30’
 
MarsMars:
Vodnář
5°51’
 
JupiterJupiter:
Býk
13°12’
R
SaturnSaturn:
Váhy
23°35’
 
UranUran:
Rak
17°58’
R
NeptunNeptun:
Váhy
23°01’
 
PlutoPluto:
Lev
23°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
15°47’
R
Černá LunaLilith:
Lev
27°16’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
10°31’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »