Jeffrey Lynn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeffrey Lynn
(Ragnar Godfrey Lind)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Auburn
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jeffrey Lynn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.2.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeffrey Lynn 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jeffrey Lynn
datum narození 16.2.1909
(herec, instagram)

Jeffrey Lynn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1982) - Forbidden Love
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1967) - Tony Rome
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1961) - The Spiral Staircase
(1960) - Telefon Butterfield 8
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1958) - Lost Lagoon
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)
(1954) - The Elgin Hour (TV seriál)
(1954) - Justice (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - My Son Jeep (TV seriál)
(1953) - Medallion Theatre (TV seriál)
(1951) - Up Front
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Home Town Story
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1951) - Faith Baldwin Romance Theatre (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Captain China
(1950) - Cameo Theatre (TV seriál)
(1949) - The Clock (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1949) - Strange Bargain
(1949) - Family Theatre (TV seriál)
(1949) - Dopis třem manželkám
(1948) - Whiplash
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - For the Love of Mary
(1948) - Black Bart
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1941) - Underground
(1941) - The Body Disappears
(1941) - Million Dollar Baby
(1941) - Law of the Tropics
(1941) - Four Mothers
(1941) - Flight from Destiny
(1940) - The Fighting 69th
(1940) - My Love Came Back
(1940) - Money and the Woman
(1940) - It All Came True
(1940) - All This, and Heaven Too
(1939) - Yes, My Darling Daughter
(1939) - Four Wives
(1939) - Espionage Agent
(1939) - Daughters Courageous
(1939) - Bouřlivá dvacátá léta
(1939) - A Child Is Born
(1938) - When Were You Born
(1938) - Out Where the Stars Begin
(1938) - Four Daughters
(1938) - Cowboy from Brooklyn
Jeffrey Lynn - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeffrey Lynn 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeffrey Lynn - herec

se narodil 16.2.1909 ve městě Auburn, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeffrey Lynn

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Jeffrey Lynn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°11’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°10’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
16°51’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
9°19’
 
MarsMars:
Střelec
24°54’
 
JupiterJupiter:
Panna
11°09’
R
SaturnSaturn:
Beran
7°34’
 
UranUran:
Kozoroh
19°13’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°41’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°37’
R
Černá LunaLilith:
Panna
15°43’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »