Jerry Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jerry Lewis
(Joseph Levitch)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.3. 1926 - 12:15h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
92 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec. komik, režisér. spisovatel

Jerry Lewis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
16.3.1926 - 12:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.3.1926 - 17:15  
US, Newark:
40°44' s.š., 74°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jerry Lewis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jerry Lewis
datum narození 16.3.1926
(herec. komik, režisér. spisovatel, instagram)

Jerry Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Trust
(2015) - Trumbo
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2013) - Max Rose
(2013) - Até que a Sorte nos Separe 2
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2009) - Zvědavý George: Následuj opici
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2008) - The Nutty Professor
(2006) - Jerry Lewis - König der Komödianten
(2004) - Hollywoodské legendy
(2001) - Shot Heard 'Round the World
(1999) - The Rat Pack (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Dean Martin: The E! True Hollywood Story
(1997) - Sports on the Silver Screen
(1996) - Secret Daughter
(1995) - Smích ze záhrobí
(1994) - Theremin: An Electronic Odyssey
(1992) - The Whoopi Goldberg Show
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Martin & Lewis: Their Golden Age of Comedy
(1992) - Arizona Dream
(1991) - Something a Little Less Serious: A Tribute to 'It's a Mad Mad Mad Mad World'
(1989) - Cookie
(1988) - An Evening with Sammy Davis, Jr. & Jerry Lewis
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Téléthon (TV seriál)
(1987) - Boj o život
(1986) - Don Rickles: Rickles on the Loose
(1986) - Classic Comedy Teams
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - The Great Standups
(1984) - Retenez-moi... ou je fais un malheur!
(1984) - Par où t'es rentré? On t'a pas vu sortir
(1984) - Jerry Lewis Live
(1983) - Smorgasbord
(1982) - Slapstick (Of Another Kind)
(1982) - Král komedie
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Rascal Dazzle
(1980) - Hardly Working
(1979) - Circus of the Stars #3
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - NBC: The First Fifty Years - A Closer Look
(1974) - Grand écran: Jerry Lewis
(1972) - The Day the Clown Cried
(1970) - The Real Tom Kennedy Show
(1970) - Which Way to the Front?
(1969) - The Engelbert Humperdinck Show
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters
(1969) - Hook, Line & Sinker
(1968) - Silent Treatment
(1968) - Don't Raise the Bridge, Lower the River
(1967) - The Jerry Lewis Show
(1967) - The Big Mouth
(1966) - Way... Way Out
(1966) - Three on a Couch
(1965) - The Family Jewels
(1965) - Red Line 7000
(1965) - Láska na třetí
(1964) - Cinéastes de notre temps (TV seriál)
(1964) - Patsy
(1964) - The Disorderly Orderly
(1963) - The Jerry Lewis Show
(1963) - Zamilovaný profesor
(1963) - Who's Minding the Store?
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1962) - The Tonight Show
(1962) - It's Only Money
(1961) - Poslíček
(1961) - Miláček žen
(1960) - Visit to a Small Planet
(1960) - Hotelový poslíček
(1960) - Cinderfella
(1959) - Li'l Abner
(1959) - Don't Give Up the Ship
(1958) - The Geisha Boy
(1958) - Rock-a-Bye Baby
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
(1957) - The Jerry Lewis Show
(1957) - The Sad Sack
(1957) - Delikátní delikvent
(1956) - Pardners
(1956) - Hollywood or Bust
(1955) - You're Never Too Young
(1955) - Artists and Models
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Living It Up
(1953) - The Caddy
(1953) - Scared Stiff
(1953) - Money from Home
(1952) - This Is Your Life
(1952) - Hollywood Fun Festival
(1952) - The Stooge
(1952) - Sailor Beware
(1952) - Road to Bali
(1952) - Jumping Jacks
(1951) - That's My Boy
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - The Milkman
(1950) - Screen Snapshots: Thirtieth Anniversary Special
(1950) - My Friend Irma Goes West
(1950) - At War with the Army
(1949) - My Friend Irma
(1949) - How to Smuggle a Hernia Across the Border
(1948) - Toast of the Town

Jerry Lewis - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jerry Lewis - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jerry Lewis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jerry Lewis - herec. komik, režisér. spisovatel

se narodil 16.3.1926 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jerry Lewis

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Jerry Lewis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
25°22’
9
 
LunaLuna:
Býk
0°40’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
13°10’
10
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°09’
8
 
MarsMars:
Kozoroh
25°20’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
16°00’
8
 
SaturnSaturn:
Štír
25°58’
5
R
UranUran:
Ryby
25°25’
9
 
NeptunNeptun:
Lev
22°34’
2
R
PlutoPluto:
Rak
12°36’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°20’
1
R
Černá LunaLilith:
Lev
20°30’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
25°56’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°40’
2
Domy:
Rak
17°22’
Kozoroh
17°22’
2:
Lev
6°55’
8:
Vodnář
6°55’
3:
Lev
29°25’
9:
Vodnář
29°25’
Panna
27°57’
Ryby
27°57’
5:
Štír
4°10’
Býk
4°10’
6:
Střelec
13°23’
Blíženci
13°23’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
10xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
22°39’
11
Slun./Luna:
Beran
13°01’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »