Jessica Alba wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jessica Alba
(Jessica Marie Alba)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.4. 1981 - 13:51h
Místo:
Pomona, Kalifornie
Země:
Věk:
36 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Jessica Alba - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.4.1981 - 13:51  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.4.1981 - 20:51  
US, Pomona:
34°3' s.š., 117°45' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jessica Alba 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jessica Alba
datum narození 28.4.1981
(herečka, modelka, instagram)

Jessica Alba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Veil
(2016) - Mechanic: Resurrection
(2016) - Dear Eleanor
(2015) - Taylor Swift - Bad Blood (hudební videoklip)
(2015) - The Wright Girls
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Barely Lethal
(2015) - Barely Famous (TV seriál)
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Roky nebezpečného života (TV seriál)
(2014) - Šofér
(2014) - The Spoils of Babylon (TV seriál)
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - Láska po anglicku
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Mademoiselle C
(2013) - Útěk z planety Země
(2013) - Machete zabíjí
(2013) - A.C.O.D: Děti rozvedených
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - It Has Begun: Bananapocalypse
(2011) - Spy Kids 4D: Stroj času
(2011) - Na slovíčko s básničkou (TV seriál)
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Conan
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Neviditelný symbol
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Machete
(2010) - Fotři jsou lotři
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - The Doctors
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Oko
(2008) - Guru lásky
(2007) - 2007 MTV Movie Awards
(2007) - Xposé
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Probuzení
(2007) - Klikař Charlie
(2007) - Fantastická čtyřka: Silver Surfer
(2007) - Desatero
(2007) - Bill
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - The 2005 Billboard Music Awards
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Trippin (TV seriál)
(2005) - Champion
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Fantastická čtyřka
(2005) - Do hlubiny
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Se slovníkem v posteli
(2003) - Honey
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Fashion Police
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - The Teen Choice Awards 2001
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - Paranoia
(2000) - Dark Angel
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Total Request Live
(1999) - Ruka zabiják
(1999) - P.U.N.K.S.
(1999) - Nepolíbená
(1996) - Too Soon for Jeff
(1995) - Venus Rising
(1995) - Delfín Flip (TV seriál)
(1994) - Extra
(1994) - Všechno je dovoleno!
(1994) - Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Jessica Alba - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jessica Alba 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jessica Alba - herečka, modelka

se narodila 28.4.1981 ve městě Pomona, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jessica Alba

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Jessica Alba
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
8°27’
9
 
LunaLuna:
Vodnář
26°00’
6
 
MerkurMerkur:
Býk
9°50’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
14°02’
9
 
MarsMars:
Býk
2°40’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°40’
2
R
SaturnSaturn:
Váhy
4°06’
2
R
UranUran:
Štír
28°55’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
24°34’
4
R
PlutoPluto:
Váhy
22°31’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°16’
12
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°25’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
17°21’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
15°29’
10
Domy:
Lev
27°57’
Vodnář
27°57’
2:
Panna
22°28’
8:
Ryby
22°28’
3:
Váhy
21°27’
9:
Beran
21°27’
Štír
24°06’
Býk
24°06’
5:
Střelec
27°37’
Blíženci
27°37’
6:
Kozoroh
29°14’
Rak
29°14’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
11°01’
11
Slun./Luna:
Beran
2°14’
8


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »