Jindřich Sejk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jindřich Sejk

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Jindřich Sejk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1938 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jindřich Sejk 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jindřich Sejk
datum narození v roce *1938
(herec, instagram)

Jindřich Sejk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Cesta peklem
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Signum laudis
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Božská Ema
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Hrozba
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Ať žijí duchové!
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Osvobození Prahy
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Sokolovo
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pan Tau v cirkusu
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Klíč
(1969) - Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1968) - Ohlédnutí
(1968) - Objížďka
(1968) - Maratón
(1967) - Já, spravedlnost
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Dáma na kolejích
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jindřich Sejk 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jindřich Sejk - herec

se narodil v roce *1938 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jindřich Sejk

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jindřich Sejk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°01’
 
LunaLuna:
Býk
3°55’
 
MerkurMerkur:
Panna
2°07’
 
VenušeVenuše:
Štír
6°15’
 
MarsMars:
Panna
3°35’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°24’
R
SaturnSaturn:
Beran
16°27’
R
UranUran:
Býk
17°38’
R
NeptunNeptun:
Panna
20°51’
 
PlutoPluto:
Lev
0°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
20°41’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°55’
 
CheirónCheirón:
Rak
9°05’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »