Jiří Havel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Havel

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec, dablér

Jiří Havel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Havel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Havel
datum narození v roce *1942
(herec, dablér, instagram)

Jiří Havel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2013) - Kulka pro Heydricha
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - V hlavní roli
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2003) - Past
(2001) - Ta třetí
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Český Robinson
(1999) - Nenávist
(1998) - Ukradená babička
(1998) - Legenda Emöke
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - První a poslední
(1997) - Dovolená
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1990) - Vlci
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1986) - Území strachu
(1986) - Pavučina
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Krásná vyhlídka aneb Bellevue
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Začít znovu
(1981) - Hodina života
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Božská Ema
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech (divadelní záznam)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Etudy do skicáku
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Konfrontace
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sokolovo
(1974) - Poslední královna
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Lesní panna
(1973) - Kukačky
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Klíč
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Dvanáct
(1963) - Okurkový hrdina
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Praha nultá hodina
(1961) - Vyvolení

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Havel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Havel - herec, dablér

se narodil v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Havel

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Jiří Havel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
4°54’
 
LunaLuna:
Býk
18°16’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°24’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
18°00’
R
MarsMars:
Býk
6°57’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
11°35’
R
SaturnSaturn:
Býk
21°38’
 
UranUran:
Býk
26°23’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°43’
R
PlutoPluto:
Lev
4°38’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°32’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°00’
 
CheirónCheirón:
Lev
11°56’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »