vodnar

Jiří Havel
(2003): Po čtyřiceti letech

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec, dablér
Jiří Havel - Film: Po čtyřiceti letech
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Havel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2013) - Kulka pro Heydricha
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - V hlavní roli
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2003) - Past
(2001) - Ta třetí
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Český Robinson
(1999) - Nenávist
(1998) - Ukradená babička
(1998) - Legenda Emöke
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - První a poslední
(1997) - Dovolená
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Komu šplouchá na maják
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1990) - Vlci
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1986) - Území strachu
(1986) - Pavučina
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Krásná vyhlídka aneb Bellevue
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Začít znovu
(1981) - Hodina života
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Božská Ema
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech (divadelní záznam)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Etudy do skicáku
(1977) - Pasiáns
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Konfrontace
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sokolovo
(1974) - Poslední královna
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Lesní panna
(1973) - Kukačky
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Klíč
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Dvanáct
(1963) - Okurkový hrdina
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Praha nultá hodina
(1961) - Vyvolení
Spoluherci ve filmu "Po čtyřiceti letech":
(*1941) Iva Janžurová

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1940) Jana Smrčková

(*1940) Václav Mareš

(*1936) Karel Hábl

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1942) Michael Junášek

(*1942) Miluše Dreiseitlová

(*1942) Jiřina Barášová



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
4°54’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
18°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
23°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
18°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
6°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
11°35’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Býk
21°38’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Býk
26°23’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Panna
29°43’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Lev
4°38’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°32’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°00’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Lev
11°56’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Vivien Leigh
(*1913 - 1967) herečka

Česká republika Karel Václav Rais
(*1859 - 1926) spisovatel

Velká Británie Percy Bysshe Shelley
(*1792 - 1822) romantický básník, spisovatel

Brazílie Rolim Amaro
(*1942 - 2001) pilot, majitel aerolinek

Německo Ernst Baier
(*1905 - 2001) krasobruslař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »